Весільний манікюр 2016: модні тенденції дизайну нігтів

Модні тенденції дизайну нігтів: Весільний манікюр 2016

Весільний блогер розповіла про тренди дизайну нігтів та модний весільний манікюр.

Поділитися:

Модні весільні букети: Тренди 2016 рокуПідготовка до весілля завжди передбачає багато клопотів. За організаційними питаннями та шаленим темпом наречені часто забувають про дрібниці, які формують ідеальний образ нареченої. Пропонуємо поговорити про модні тенденції весільного манікюру.

Тренди дизайну нігтів постійно змінюються, тож весільний блогер та учасниця проекту Чотири весілля Юлія Метеліна розповідає про те, яким повинен бути модний весільний манікюр 2016 року.

Зараз багато салонів пропонують нареченим не просто гарно доглянуті нігті, а справжні витвори мистецтва. Ідеї настільки креативні і оригінальні, що кожна дівчина залишиться задоволена.

Модні тенденції 2016 року пропонують не лише класичний стандартний манікюр – френч, а і його різновиди. Манікюр радять робити не лише на довгі, а й короткі нігті.

Дизайн нігтів текож вражає різноманіттям. Наприклад, французький манікюр з малюнком і без нього, дизайн нігтів гель-лаком, камінням, ліпленням, намистинками, фольгою, а також дизайн нігтів зі стразами та багато іншого. Пропонуємо весільний дизайн нігтів, який підкорить кожну наречену.

Основні умови весільного манікюру – це практичність, стійкість, елегантність та гармонійність.

Класичний французький манікюр

Такий манікюр вважається традиційним і поширеним. Форма нігтів може бути звичайна класична: овальна, мигдалеподібна. Все залежить від смаку нареченої.

Французький манікюр зі стразами та камінням Swarovski 

Манікюр в такому стилі додасть елегантності і підкреслить індивідуальність і характер нареченої. Жіночі руки з такими нігтиками будуть виглядати вишукано і неперевершено.

Французький манікюр з імітацією мережива

Професіонали, які працюють у салоні, зроблять незабутній манікюр з мереживом. Це не тільки елегантно, але і оригінально. Малюнок на нігтях у вигляді мережива – це безпрограшний варіант, який роблять на весілля.

Французький манікюр з різними малюнками

Весільний манікюр повинен бути не лише красивим, але і поєднуватися з сукнею та прикрасами. Тому майстри в салонах пропонують великий вибір дизайну манікюру. Ось, наприклад, весільний манікюр нареченої може бути з різними вигнутими і плавними лініями. Малюнок може нагадувати орнамент, хаотичні силуети, прості і дугоподібні вигнуті лінії. Колір, яким наносять малюнок, може поєднуватися з сукнею нареченої або повторювати декор вбрання.

Весільний акваріумний дизайн

Цей вид манікюру стане доповненням елегантного і незвичайного образу нареченої. Малюнок та композиція, яку буде наносити майстер потрібно вибрати заздалегідь, щоб вони пасували до вбрання та підкреслювали образ нареченої. Для створення малюнку можна використовувати блискітки, стрази та інші прикраси.

Модні тенденції дуже швидкоплинні, тож слідкуйте за нашими матеріалами, щоб бути найкрасивішою нареченою в світі.

Читайте також, які весільні зачіски модні в 2016 році.