4 трендові речі, без яких не обійтися літом 2016

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дизайнер розповіла про модні тенденції літа 2016 та речі, які обов’язкові в гардеробі модниць.

Поділитися:

Літом 2016 модно експериментувати з різними стилями та кольорами. Актуальними є як яскраві кольори в одязі, так і пастельна гама. Дизайнер Олена Голець у програмі Сніданок з 1+1 розповіла про речі, які повинна мати будь-яка модниця.

Діловий костюм

Діловий костюм - безпрограшний варіант для сучасної ділової жінки. Модним атрибутом цього сезону є короткий білий піджак. Його можна комбінувати з усіма предметами гардеробу.

День вишиванки: українські візерунки на світових подіумахЕтнічний одяг

Етнічний стиль надзвичайно модний літом 2016. Вишивки на речах достатньо, щоб не надягати прикраси. Етнічні сорочки чи сукні чудово поєднуються з однотонним взуттям.

Блузки та сукні-ночнушки

Ніжні сукні, що схожі на нічні сорочки, - головний тренд літа 2016. Такий чуттєвий одяг став родзинкою колекцій іменитих дизайнерів. Поєднавши сукні-сорочки із взуттям на підборах, ви не залишетеся непоміченими на будь-якому світському заході.

Чоловіча сорочка

Чоловіча сорочка, яка перетворюється в жіночу сукню - надзвичайно розповсюджене явище в Європі. Гендерно нейтральні речі підходять на всі випадки життя. Одягайте чоловічу сорочку-сукню в офіс із взуттям на підборах та у повсякденному житті з балетками та лоферами.

Новини по темі