Про надихаючі історії зцілень та українських лікарів, які творять чудеса: стало відомо, коли вийде медичний детектив Анатомія дива

Стало відомо, коли відбудеться прем'єра документального медичного детективу Анатомія дива

З 21 жовтня, з понеділка по четвер, о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує прем'єра документального медичного детективу Анатомія дива, де ведучою стала Валентина Хамайко.

Проєкт розповідає надихаючі історії зцілень, успішні медичні досягнення та українських лікарів, які творять справжні чудеса. Кожен епізод —  реконструкція реальних подій, коли пацієнти зіштовхують з незрозумілими симптомами, а встановлення діагнозу стає серйозним викликом для медиків. Проте у фіналі цих непростих випробувань стоїть врятоване життя!

Медичний детектив познайомить глядачів з провідними українськими лікарями, які застосовують у своїй роботі інноваційні підходи, засновані на сучасних наукових даних і власному досвіді. Окрім технічної майстерності, важливою складовою є людяність — невід’ємний елемент кожного медичного дива.

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко розкрила подробиці нового медичного детектива Анатомія дива та розповіла, чому він вразить українців.

«Анатомія дива — проєкт, який об’єднав життєві і непередбачувані історії, де головними героями є лікар і пацієнт. Ми познайомимо нашого глядача з українською медициною, українськими лікарями через їх абсолютно унікальні і в деяких моментах дуже закручені медичні історії. Дуже хочу, щоб цей проєкт став відкриттям для всіх. У нас така крута медицина, такі класні спеціалісти, так багато відкриттів, про які ми і не знаємо, тому що вони не підсвічуються! А винаходами наших лікарів користуються як золотим стандартом медицини в Європі в Америці. Але це зробили українці!», — поділилася ведуча.

Дивіться медичний детектив Анатомія дива з 21 жовтня, з понеділка по четвер, о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Війна проти української культури ведеться вже декілька століть»: Валентина Хамайко взяла участь в She Congress 2024

Більше новин