«Хочу, щоб цей проєкт став відкриттям для всіх»: Валентина Хамайко розкрила подробиці нового медичного детектива Анатомія дива та розповіла, чому він вразить українців

Анатомія дива
Валентина Хамайко розкрила подробиці нового медичного детектива Анатомія дива та розповіла, чому він стане відкриттям для українців

Валентина Хамайко розповіла про медичний детектив Анатомія дива та перші заробітки у модельному бізнесі

Поділитися:

Ведуча документального детектива Анатомія дива та Сніданку з 1+1 на 1+1 Україна Валентина Хамайко розповіла про роботу над проєктом і чому він стане відкриттям для українських глядачів.

Цієї осені на каналі 1+1 Україна стартує документальний детектив про сучасну українську медицину Анатомія дива, в якому Хамайко стала ведучою. В інтерв'ю Аліні Доротюк вона зазначила, що завдяки цьому проєкту сподівається, що наші люди більше цінуватимуть українських лікарів, які творять чудеса.

«Анатомія дива - проєкт, який об’єднав життєві і непередбачувані історії, де головними героями є лікар і пацієнт. Ми познайомимо нашого глядача з українською медициною, українськими лікарями через їх абсолютно унікальні і в деяких моментах дуже закручені медичні історії. Дуже хочу, щоб цей проєкт став відкриттям для всіх. У нас така крута медицина, такі класні спеціалісти, так багато відкриттів, про які ми і не знаємо, тому що вони не підсвічуються! А винаходами наших лікарів користуються як золотим стандартом медицини в Європі в Америці. Але це зробили українці!», – поділилася ведуча.

Хамайко наголосила, що завжди захоплювалася українськими медиками.

«Я абсолютно чесно віддана українській медицині. Жодного разу не їздила за кордон в пошуках якоїсь підтримки. Завжди знаходила для себе спеціалістів, які були справжніми скарбами. І в «Анатомії дива» ми будемо знайомити саме з такими лікарями. Показувати, наскільки вони професійні і круті. На жаль, ми про них не знаємо, а вони є нашою цінністю. Багато хто був за кордоном, повертаються і кажуть: «Я краще до наших схожу». Бо наші лікарі своєю відданістю, працьовитістю і людяністю роблять справжні дива», - наголосила вона.

Хамайко також розповіла, як росла у родині медиків, мріяла стати лікарем, навіть закінчила Київський медичний університет ім. Богомольця з червоним дипломом, але все ж таки обрала шлях моделі, актриси, а згодом зробила успішну кар'єру на телебаченні.

Аліна Доротюк у розмові згадала, як прочитала коментар колишньої однокласниці Валентини, яка написала про те, що ще у школі вчитель фізики з екстрасенсорними талантами передбачив, що у цьому класі буде знаменитість.

«Пам’ятаю цього вчителя, він був крутим. Він був різкуватим, але дуже цікавим у своїй манері викладати фізику. Іноді він міг нам казати якісь такі речі, які нас дивували. Він нам тоді сказав, що на нашу долю припаде війна. Ми дуже здивувалися, бо не повірили. Саме цей момент (про знаменитість) я не пам’ятаю, можливо, тому що не проасоціювала з собою. Бо в школі я була дитиною, яка намагалася гарно вчитися, яка зростала в родині медиків, у якої були свої мрії, але я не знала, як їх правильно реалізовувати. Тому ким стану в майбутньому, я не до кінця мала впевненість. Мені подобалась хірургія, але дядько мене від неї відмовляв. Це були безкінечні гойдалки», – згадує Хамайко.

Телеведуча також зізнається, що в школі вона не мала амбіцій стати популярною чи відомою. А у модельний бізнес вона потрапила з подачі сестри, бо була дуже сором'язливою дитиною. У моделінгу їй подобався драйв та енергія, зустрічі з цікавими людьми та нові горизонти, а заробляння грошей стало приємним бонусом. Вже за півроку після початку навчання Хамайко почала працювати.

«Це були невеликі гроші. На перший гонорар купила собі косметику. Бо мама не фарбувалася, були лише одна чи дві баночки крему, тому і в мене не було косметики. І я накупила помаду, туш, тіні, рум’яна. Бо навіть в школі моделінгу нас вчили робити макіяжі. Тоді були розцінки – 10 доларів вихід на подіум, з яких 2 долари агенція забирала собі. Це були непогані гроші», – розповідає вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дуже різкий у своїх реакціях»: Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового та що допомогло йому пережити смерть сина на фронті

Нагадаємо, цієї осені на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра документального детектива Анатомія дива про сучасну українську медицину, ведучою якого стала Хамайко.

Анатомія дива — це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішних медичних кейсів та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен випуск — це реконструкція реальних ситуацій, до яких іноді потрапляють пацієнти, стикаючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз — це справжній виклик та тріумф для лікаря, у фіналі якого врятоване життя.

Медичний детектив познайомить із провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних та власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє диво було б неможливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 Україна працює над новим проєктом Анатомія дива про загадкові та надскладні медичні випадки

Новини по темі