5 ідей, як створити ідеальний образ для новорічного корпоративу

Оберіть свій варіант, що зробить ваш образ неперевершеним

Блискучі сукні, модні брюки, пишні спідниці та стильні костюми - оберіть свій лук, який приковуватиме погляди. Ми підібрали 5 найкращих варіантів святкового вбрання:

1. Маленька чорна сукня. Така сукня повинна бути у гардеробі кожної дівчини. Облягаюча чорна сукня-футляр чудово поєднується із шкіряними туфлями на підборах та маленькою сумочкою. Цю базову річ гардеробу можна легко перетворити на святковий наряд за допомогою яскравих аксесуарів. Великі сережки, об'ємні намиста та браслети зроблять ваш святковий образ неперевершеним. 

2. Оксамитова сукня. Сукня із оксамиту надзвичайно самодостатня. Одягнувши її, ви одразу зрозумієте, що ваш образ - святковий та особливий. Оксамитову сукню не варто доповнювати яскравими аксесуарами. Одягніть улюблені туфлі на підборах і вирушайте на вечірку. 

Пам’ятайте, що яке б ви не обрали вбрання воно має виглядати досконало, адже навіть невеличка пляма від поту може зруйнувати ваш неперевершений образ. Фахівці компанії Beiersdorf провели безліч лабораторних тестів та створили інноваційний дезодорант NIVEA “Невидимий захист для чорного і білого”, що запобігає появі білих плям – на темному одязі та жовтих – на світлому, а крім цього захищає від поту і неприємного запаху протягом 48 годин.

3. Сукня із блискітками. Тканини із мерехтливими блискітками - один із трендів нового зимового сезону. За рахунок сяйва сукню із блискітками не варто доповнювати масивними прикрасами. 

4. Класичний костюм. Брючний стильний костюм або поєднання жакет-спідниця ідеально пасуватимуть для новорічного корпоративу. Сміливо обирайте яскраві кольори костюмів, а також яскраві аксесуари. Доповнять образ туфлі або чобітки на високих підборах. 

5. Костюмована вечірка - чудова нагода пофантазувати. Згадайте улюбленого персонажа із кінострічки, зробіть зачіску у стилі 80-х, дотримайтесь стилю Америка 30-х або вберіться у сукню принцеси. Такий образ точно здивує усіх! Яскравий мейк-ап, сміливе декольте, незвична зачіска та навіть перука допоможуть зробити ваш образ ще святковішим. 

Слідкуйте за модними тенденціями та залишайтеся красивими і задоволеними собою. 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Я.

Більше новин