Хвостаті друзі українських зірок: які песики живуть вдома у відомих співаків та акторів

Розглядаємо фотографії домашніх улюбленців українських зірок.

Зовсім скоро, 15 листопада о 20:45 на 1+1, стартує серіал про собаку-бульмастифа "Джек & Лондон". Перед тим, як поринути в історію одного юриста Влада та бульмастифа Джека, подивимось на історію дружби людини й собаки в реальному житті на прикладі українських зірок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні улюбленці зірок 1+1: розглядаємо кумедні та зворушливі фото

1. Наталя Могилевська та її чорна дівчинка-лабрадор 

Собачку співачки Наталі Могилевської звати Ая. Коли Наталя їхала брати собі собаку, спочатку думала про шоколадного хлопчика-лабрадора. Але, коли приїхала на місце призначення, зрозуміла, що на неї дивиться її собака. Таке незвичне ім'я у собаки не просто так. В інтерв'ю для "ЗООДруг" співачка розповіла:

Я не знала, як її назвати, тому вирішила, що її ім'я складатиметься з першої та останньої літер алфавіту. Виходячи з цього, вона вбирає всі імена, відомі людству. І тому вважаю, що Ая – найвеличніше з імен.

2. Настя Каменських та її французька болонка породи бішон фризе

Настя просто обожнює її красуню Мімі! Окрім того, що інколи співачка ділиться в особистому профілі фотографією улюблениці, вона ще й завела для собачки окрему сторінку в Інстаграм @miminskux. 

3. ONUKA та її джек-рассел

Собачка Піф для Нати Жижченко став неодмінною частиною родини. В інтерв'ю для "ЗООДруг" розповіли, що коли їхали брати собі собаку, зрозуміли, що джек-рассел-тер'єр – це саме та порода, яка відповідає всім їм потрібним параметрам. Вони хотіли "справжню" собаку з вузькою мордочкою, але невелику.

Мені здається, що він більший, ніж собака. Він дуже любить нові знайомства, любить, коли до нас приходять у гості друзі, дуже комунікабельний хлопець.

4. Дар'я Астаф'єва та її дві шіба-іну

Модель, співачка, ведуча та акторка Дар'я Астаф'єва має двох собачок породи шіба-іну. Перша, Чіча, настільки їй подобається за характером, що відносно нещодавно Дар'я завела собі ще одну, Луну. Проте у своєму дописі в Інстаграм попереджає: не слід вестися на гарні мордочки собак цієї породи.

Це шіба – діагноз тим, хто любить виклик і вічні пригоди... Коли я запитую де взяти такого, відразу й чесно, всіх відмовляю від цієї породи. Не маю права брати таких відповідальності на себе. Порода складна, із характером. Драма відносин розвивається з кожним роком.
Проблема в тому, що всі ведуться на вічно усміхнену морду, і схожість із лисячою шубкою... Але це наймиліше і найпростіше. За цим милим вищиром та рудим гарматою ховаються справжні дракони та бандити!
Шіба – одна з найдавніших, мисливських порід (понад 2500 років). Можете собі уявити, наскільки сильно вкоренилися всі пекельні риси характеру...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіти Сергія Бабкіна стануть саундтреками серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

5. Ольга Сумська та її чихуахуа

Ольга Сумська має маленьку красуню, собачку Джесю породи чихуахуа. Дивіться, яке гарне фото хазяйки з песиком!

6. Дмитро Монатік та його мальтіпу

Собачку Мону зіркове подружжя Дмитро та Ірина Монатіки завели після поїздки на Мальдіви у 2020 році. Мальтіпу Мона, як виразилася сама Ірина у своєму Інстаграмі, – це грудка щастя, справжня подруга для синів, шкодниця та шустрик. Зовсім скоро, 24 листопада, собачці виповниться 2 роки.

Дивіться сюжет як зшити теплий худі для собаки своїми руками:

Loading...

Більше новин