Хіти Сергія Бабкіна стануть саундтреками серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

Хіти Сергія Бабкіна стануть саундтреками серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

15 листопада о 20:45 глядачі 1+1 побачать прем’єру комедійного детективу «Джек & Лондон».

Поділитися:

У серіалі головний герой — бульмастиф Джек, говоритиме голосом відомого музиканта, тренера «Ліги Сміху» та актора Сергія Бабкіна.

Джек&Лондон

Напередодні прем’єри артист завітав до студії «Сніданку з 1+1» та презентував пісню під назвою «Вона знає», яка стане одним із офіційних саундтреків серіалу, а також продемонстрував глядачам, як буде звучати голос його кіногероя.

«Вона знає» – це моя сповідь, історія про ті магічні стосунки, від яких дух захоплює. Я присвятив її своїй дружині – коханій жінці, яка поряд зі мною, яка знає мої потаємні мрії та бажання. А ще ця пісня про силу почуттів, які виникли і допомагають йти пліч-о-пліч все життя. В історії «Джек & Лондон» теж присутня яскрава романтична лінія, тож  думаю саме ця пісня якнайкраще підкреслить її значущість», — сказав музикант.

Бабкін

Ще один хіт із нового альбому музиканта — «Бомба ракета» вже зараз можна почути у яскравому промо-ролику комедійного детективу.

«В розмовах я часто використовував фразу «бомба-ракета». Якось я сидів, писав, у мене поступово почав вимальовуватися теплий літній ритм і мелодія, почали приходити слова куплетів. Але я не розумів, який має бути приспів. І тут мене як блискавкою осяяло. «Бомба-ракета» – саме вилетіло з вуст. До речі, після виходу цієї пісні сам вираз у розмові більше не використовую. Повністю зник з лексикону. Думаю, він спочатку і з'явився, щоб стати приспівом пісні», — розповів музикант.

Бабкін

Нагадаємо, у серіалі «Джек & Лондон» покажуть історію молодого успішного юриста Влада, який заради кар’єри мрії у Лондоні змушений повернутися зі столиці у своє рідне провінційне містечко. Та одного дня його життя зміниться назавжди, адже собака його рідного брата – Джек, почне з ним… розмовляти.

Над виробництвом серіалу «Джек & Лондон»  працює продакшн «SFERA FILM» на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO та  Київстар ТБ. Продюсери від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький, Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Продюсерка від MEGOGO – Анна Артеменко. Продюсер від SFERA FILM – Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Автор сценарію – Марк Лимаренко. 

У серіалі ролі зіграють відомі актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Дмитро Белякін, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін та інші.

Не пропустіть прем’єру комедійного детективу «Джек & Лондон» вже 15 листопада о 20:45 на 1+1 .