"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасника команди DOROFEEVA — Юрія Городецького

Яким був шлях до суперфіналу "Голосу країни-13" Юрія Городецького?

Цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — фінал 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Розповідаємо, яким був шлях до суперфіналу учасника команди DOROFEEVA Юрія Городецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: пригадуємо виступи суперфіналістів "Голосу країни-13" на етапі "сліпих прослуховувань" (відео)

25-річний Юрій Городецький — командир комендантського взводу тилового забезпечення ЗСУ та батько двох синів. Щоразу йдучи на передову, Юрій не забуває про гітару й кожне таке відрядження не проходить без його концерту. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ. Попри досить молодий вік, хлопець прихильник академічної музики. На "сліпих прослуховуваннях" він вразив виконанням гімну столиці України — “Києве мій”.

Loading...

Під час "вокальних батів" Юрій Городецький вийшов на сцену в команді з дуетом Людмили Козиревої і Марко Мохнача. Тріо виконало композицію "Гей, Соколи", і далі у "кросбатли" пройшов саме Юрій. 

Loading...

На етапі "кросбатлів" військовий ЗСУ замагався з Ізабеллою Іващенко з команди DOROFEEVA. Учасник заспівав зворушливу пісню "Браття українці", яка символізує усіх захисників, що стоять за незалежність нашої держави. Своїм виступом він прагнув нагадати усьому світові, що в Україні триває війна. За результатами голосування саме Юрій пройшов у суперфінал.

Loading...

Не пропустіть фінал 13-го сезону "Голосу країни" цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", на платформі Київстар ТБ на території України та Польщі. Перегляд можливий через Smart TV, Apple TV, вебсайт, смартфони та приставки. Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, на платформі Київстар ТБ — на території України, та на YouTube-каналі проєкту «Голос країни» окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

У фіналі проєкт матиме потужну благодійну складову. Так, кошти, виручені в межах смс-голосування у прямому ефірі фіналу «Голосу країни», будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ щодо закупівлі лазера від опікових рубців для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

«Голос країни» в соцмережах:

Facebook

Instagram

YouTube

Більше новин