Як це було: пригадуємо виступи суперфіналістів "Голосу країни-13" на етапі "сліпих прослуховувань" (відео)

Голос країни
Виступи суперфіналістів Голосу країни-13 на етапі сліпих прослуховувань — відео

Як виступили суперфіналісти на етапі "сліпих прослуховувань" у 13 сезоні "Голосу країни"?

Поділитися:

Вже цієї неділі, 29 жовтня о 21:00 телеканалі "1+1 Україна" фінал європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA. Дивіться фінал "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00!

Пригадаймо, якими прийшли суперфіналісти на цьогорічний "Голос країни" та що саме вразило тренерів, які обрали їх до себе у команди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОпитування: за кого з суперфіналістів "Голосу країни-13" ви вболіваєте

Суперфіналісти "Голосу країни-13": виступи на "сліпих прослуховуваннях"

Команда DOROFEEVA

►Роман Панченко — Sky full of stars

Роман Панченко прийшов на "сліпі прослуховування" 13 сезону "Голосу країни" з композицією "Sky full of stars" гурту Coldplay. До хлопця розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

►Майрамік Авоян — Stand up 

Потужний голос та артистичність 18-річної Майрамік Авоян змусили всіх тренерів обернутися. Свій вибір учасниця зупинила на DOROFEEVA.

►Юрій Городецький — "Києве мій" 

25-річний Юрій Городецький — командир комендантського взводу тилового забезпечення ЗСУ та батько двох синів. Щоразу йдучи на передову, Юрій не забуває про гітару й кожне таке відрядження не проходить без його концерту. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ. Попри досить молодий вік, хлопець прихильник академічної музики. На сцені “Голосу країни” він заспівав гімн столиці України — “Києве мій”. До Юрія обернулись Іван Клименко та DOROFEEVA. Юрій обрав команду DOROFEEVA.

Команда Артема Пивоварова

►Михайло Панчишин (Ptashkin) — Невідомий герой 

Львів’янин Михайло — ветеран російсько-української війни, захищав країну на Київщині, а також у Бахмуті. Своєю музикою чоловік хоче прославляти ЗСУ, а пісня, яку він обрав для “сліпих прослуховувань”, була написана разом з побратимами. Щирість та оригінальна техніка екстрим вокалу вразила всіх тренерів. Михайло обрав команду Артема Пивоварова.

Команда Юлії Саніної

►Влад Пелих — BRONIA

Владислав Пелих виконав на "сліпих прослуховуваннях" пісню, яка прозвучала українською та польською. Неймовірний тембр юнака розвернув крісла всіх 4 тренерів. Зворушлива промова Владислава розчулила увесь зал. Артем Пивоваров навіть не зміг стримати сліз. Владислав вирішив обрати своїм наставником Юлію Саніну. 

►Галина Печеніжська  — "Kupala"

33-річна харків’янка Галина Печеніжська вийшла першою на сцену цьогорічного європейського сезону “Голосу країни”. Вокалістка оригінально виконала хіт KUPALA від Jerry Heil, alyona alyona та Ela. До неї обернулись усі тренери. Галина обрала команду Юлії Саніної, ставши першою учасницею в її команді.

►Христина Старикова — Golden hour 

17-річна Старикова Христина родом з Мирнограда Донецької області. Дівчина з дитинства була головною зіркою і виступала на усіх міських заходах. Наразі проживає у Києві через близьку лінію фронту, але кожного дня мріє про повернення додому. Христина виконала пісню JVKE — Golden hour. До учасниці обернулися усі тренери. Вона обрала команду Юлії Саніної.

Команда Івана Клименка

►Анастасія Чабан (STASYA)  — "Вотсап"

Молода артистка та фольклористка Анастасія Чабан оригінально виконала пісню DOROFEEVA “Вотсап”. Дівчина миттєво розвернула всі чотири тренерські крісла. Обрала команду Івана Клименка.

Дивіться фінал "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Дивіться повні випуски "Голосу країни" на сайті 1+1 за посиланням.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі