«Це була моя внутрішня боротьба»: історія героїні нового випуску Говорить вся країна, яка готова на все заради кар'єри, але ризикує втратити найдорожче

Кар'єра чи сім'я: який вибір між родиною та спортом зробить героїня нового випуску Говорить вся країна

У новому випуску токшоу Говорить вся країна на телеканалі 1+1 Україна головною героїнею стала Мар'яна — 35-річна фітнес-модель і атлетка, яка пройшла неймовірний шлях до своєї мети — від схуднення зі 120 кілограмів до фігури мрії. Однак цей шлях був для неї не лише фізично важким, а й психологічно.

Мар'яна розповіла про свою боротьбу з депресією, з якою вона зіштовхнулася до початку своєї спортивної кар'єри та про важливість спорту для її психічного здоров'я. Проте тепер її сімейне життя опинилося на роздоріжжі. Чоловік Мар'яни, Олег, турбується про її здоров'я, оскільки в неї немає однієї нирки.

Він переконаний, що подальша кар'єра в бодибілдингу може підірвати її здоров'я і просить дружину покинути спорт, щоб вона зосередилася на дітях та родинному житті. Олег хоче, щоб Мар'яна більше часу проводила вдома, а не в спортзалі, проте для Мар'яни спорт став частиною її самовираження. У випуску Говорить вся країна героїня все ж вирішить, що для неї важливіше — кар'єра чи сім'я.

Психологиня токшоу, Оксана Зайцева пояснила, чому люди бояться змін, які відбуваються у їхніх партнерах і як вони можуть впливати на стосунки. За її словами, коли один із партнерів починає трансформацію, то це часто викликає в іншого страх і невпевненість:

«Якщо ми не розуміємо природу конфлікту, коли кажуть «Я тебе і таку люблю» — це зверхність, яку людина не помічає. І це не про егоїзм, а про захист самого себе, тому що, коли людина, яка поряд зі мною, починає трансформацію — це небезпека. Бо ти змінюєшся, а я — ні».

Мар'яна теж опинилася в такій ситуації, адже її внутрішня боротьба за себе та сенс життя вплинула на її стосунки з Олегом. 

«Я була на межі депресії й втрати сенсу життя. Я трималася за змагання, як, мабуть, за сенс. Коли я йшла на змагання, я не йшла підкоряти когось чи щось довести чоловіку, щоб він мене більше кохав. Це була моя внутрішня боротьба», — ділиться Мар'яна.

Психологиня пояснила, чому в Мар'яни саме так сформувалася прихильність до спорту, адже вона знайшла підтримку і мотивацію через фітнес, що допомогло їй побудувати нову себе:

«Ми всі шукали мотивацію Мар'яни. Чому вона так робить? Це дитячі травми, стосунки з батьками? Але насправді сенс був інший. Ми доторкнулися до одного з головних: не отримавши підтримку батьків, дитина шукає, на кого спертися — на якесь заняття, на тренерів, наставників, вчителів».

Спортзал для Мар'яни — не просто робота, а її спосіб самовираження і боротьби з внутрішніми проблемами. Олег, своєю чергою, прагне, щоб у їхньому житті було більше стабільності та турботи про здоров'я.

Жінка вірить, що спорт не забирає її від сім'ї й продовжує шукати баланс між кар'єрою та обов'язками мами й дружини.

«Я вірю і знаю, що вона точно зробить правильний вибір»,  — зазначає її чоловік Олег. 

Чи зможе вона зберегти цей баланс і зробити правильний вибір? Який шлях вона обере  кар'єру чи сім'ю? Дивіться новий випуск Говорить вся країна, щоб дізнатися, яке рішення прийме Мар'яна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не всі можуть дозволити собі порушити систему»: психологиня у Говорить вся країна розповіла, чому суспільство засуджує різницю у віці в парах

Більше новин