«Кожна людина - скарб»: ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів про особливість нового сезону, в чому знаходить натхнення під час війни та що його вражає в українцях

Олексій Суханов розкрив секрети нового сезону Говорить вся країна та відверто зізнався, як змінився під час великої війни

Говорить вся країна вже давно стало не просто токшоу, а справнім потужним інструментом соціальних змін, який допомагає розв'язувати важливі проблеми суспільства. Кожна історія – це заклик до дії та можливість зробити світ кращим.

І вже 26 серпня, з понеділка по четвер, о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна глядачі зможуть подивитися оновлене токшоу Говорить вся країна з ведучим Олексієм Сухановим. Від сімейних драм до соціальних проблем – кожна історія знаходить відгук у серцях глядачів.

Ведучий ток-шоу Говорить вся країна Олексій Суханов в ексклюзивному інтерв'ю для нашої редакції привідкрив завісу таємниць нового сезону та поділився своїм секретом, як йому вдається підтримувати моральний дух у нинішніх реаліях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли покажуть новий сезон Говорить вся країна: дата та подробиці прем'єри

1+1 media

Новий сезон Говорить вся країна обіцяє бути ще більш цікавим та емоційним. За словами ведучого, на глядачів чекають нові історії, які змусять задуматися, поспівчувати й, можливо, навіть змотивувати змінити і власне життя:

«Я навіть не можу виокремити якусь одну історію, тому що всі історії вони виняткові, бо у кожного є своя перемога у своєму житті та на своєму досвіді. І кожен наш герой може похизуватися своєю історією та власною перемогою в ній. Наші герої — це українці, які намагаються знайти себе і з успіхом це роблять. І в такий спосіб демонструють, що життя попри все триває».

Щемливі історії успіху і життєвих падінь, інсайти, що надихають і дають сили жити далі попри все — нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли подолати життєві труднощі та поділяться своїми унікальними історіями.

«У цьому сезоні буде більше віри та впевненості, буде більше відчуття життя, а це найголовніше. Життя складається, як з позитиву, так і негативу, тим більше ми живемо в край трагічні часи для нашої України. Але в ці часи, коли присутнє відчуття життя, то можна вважати на 99,9% ми впоралися, бо головна наша мета в новому сезоні — підтримати одне одного», — зазначає Олексій Суханов.

1+1 media

За його словами саме токшоу Говорить вся країна надає можливість познайомитися з людьми, які живуть десь поряд з нами, яких ми, можливо, і зустрічали на вулиці, але просто пройшли повз, а це була не просто людина — цілий скарб:

«Кожна людина скарб, бо вона може поділитися тим, що саме пройшла , як це подолала та не опустила руки. І я думаю, ми маємо бути вдячними кожному з нас, тому що інколи хочеться відразу повчати людину, чому вона так вчинила. А може вона варто того аби її послухали і вона змогла поділитися своїм унікальним досвідом. І саме на майданчику Говорить вся країна в новому сезоні це і буде, коли кожен з наших глядачів буде знайомитися зі своїм земляком, яким дійсно варто захоплюватися».

І саме завдяки цим історіями, ми можемо для себе відкривати інший погляд на життя та постійно вчитися нового. Олексій Суханов також поділився, що він виніс для себе з нового сезону Говорить вся країна:

«З нового сезону я винесу для себе багато цікавого та корисного і перш за все доброго, однозначно. Коли я дивлюсь в очі героям, а в тих очах навіть те, про що вони не кажуть, але це можна там прочитати. Я думаю, у такий спосіб, особисто я стаю більш витриманим та заточеним на успіх і можу таким чином заспокоюватись та позбавлятись втоми, просто дивлячись у їх очі. Адже, коли ти знаходишся поруч з такими людьми, то ти сам надихаєшся і в цьому така неймовірно велика сила насправді».

Говорить вся країна – це не просто токшоу, а платформа для обговорення дійсно важливих соціальних питань і пошуку відповідей на них. Та навіть така, здається, важка місія не втомлює, а навпаки допомагає під час роботи, ділиться ведучий: 

«Яка може бути складність під час роботи, якщо це одна насолода, при чому суцільна. Тим більше це лікувальний момент і саме тому я й наполягаю на тому, що новий сезон буде надихати, тому що спілкуючись з людьми ти не втомлюєшся, а навпаки — лікуєшся, ти просочуєшся їхнім теплом».

1+1 media

Олексій Суханов наголосив на тому, що наша реальність, на жаль, припала на дуже складні часи й тому одною з найважливіших місій є саме — мотивувати суспільство й стати міцною опорою та підтримкою одне для одного:

«Я думаю, що обмежусь лише одним висловлюванням — крапелька за крапелькою. Ось ми маємо бути цими крапельками, які мають настільки величезну силу, що навіть можуть створити силует будь-якого каміння на свій манір. Тож, якщо ми, як крапельки, то навіщо ховатися від нас під парасольки? Адже це заради добра і тільки всі гуртом — ми і є наша найбільша підтримка».

А також, ведучий токшоу Говорить вся країна розкрив свій секрет, як йому вдається підтримувати моральний дух у сьогоднішніх реаліях:

«Сьогодні натхнення потрібно черпати в обіймах. Просто обіймати одне одного, говорити про те наскільки людина для вас важлива. Не забувати казати, що ти любиш і не забувати казати компліменти й посміхатися попри все. Адже за нас нічого ніхто не зробить — це наша щоденна, щомиттєва і щохвилинна робота. І я думаю, що в обіймах, що ми будемо продовжувати докладати зусилля, аби розбудити в собі відчуття любові, у якій і ховається найголовніший сенс нашого призначення тут і зараз».

Війна стала випробуванням для кожного з нас. Вона змінила наші пріоритети, переоцінила цінності й, безумовно, залишила свій слід на наших серцях та навчила чомусь новому, як розповідає Олексій Суханов.

1+1 media

«Війна навчила мене цінувати кожну мить і помічати будь-яку дрібницю — насолоджуватися блакиттю неба і зеленим листям на його тлі. І цим треба насолоджуватися, бо багато таких моментів проходило повз нас і ми їх не помічали, тому я думаю, якщо ми зараз будемо більш вперто вчитися помічати такі моменти — а саме, здавалося, дрібниці, то я думаю, що станеться таке бажане перезавантаження в наших головах»,  — розповідає Олексій Суханов .

Та, навіть, попри всі випробування українці продовжують жити далі та боротися за право бути вільними, адже, як вважає ведучий токшоу, вся справа у нашому наполегливому характері:

«Мене вразила мудрість українців і принциповість. Ось зараз кажуть, що занадто багато сварок, але я це не підтримую, але бачу в цьому позитивний момент, який відрізняє український характер від будь-якого іншого характеру. Це відчуття свободи, справедливості й небажання себе стримати в цьому. Тому що невміння і небажання себе стримувати — це й означає бути вільним».

1+1

Ведучий токшоу Олексій Суханов не забув виокремити і нашу українську мову та поділився з нами своїми улюбленими словами, а також описав новий сезон Говорить вся країна:

«Так багато слів яких я люблю, ну як тут вибрати тільки кілька. Однозначно травень, тому що це мій улюблений місяць. Я ще якось казав парасолька, тому що воно таке ніжне, миле та тендітне. І, звісно, мені дуже подобається слово — воля, тому що саме це відчуття і цей стан робить з тебе людину і залишає тебе нею. Якщо говорити про новий сезон Говорить вся країна, то це — надихаючий, позитивний та повчальний».

Так що ж приховує в собі новий сезон Говорить вся країна? Чому мільйони глядачів з нетерпінням чекають на кожен новий випуск? Відповідь, здається, проста — адже це не просто токшоу, а місце, де люди розкривають свої таємниці та розповідають історії, які дуже запам'ятовуються глядачам. І вже 26 серпня, з понеділка по четвер, о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна, ми зможемо зануритися в цей світ ще глибше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плакала від щастя: Алла Кудлай розкрила раніше невідомі подробиці свого особистого життя та розповіла про пісню, яка стала пророчою

Більше новин