Плакала від щастя: Алла Кудлай розкрила раніше невідомі подробиці свого особистого життя та розповіла про пісню, яка стала пророчою

Говорить вся країна
19:00
Алла Кудлай відверто розповіла про своє особисте життя у спецвипуску Говорить вся країна
1+1 Україна

Алла Кудлай відверто розповіла про своє особисте життя у спецвипуску Говорить вся країна

Поділитися:

На телеканалі 1+1 Україна показали спеціальний випуск оновленого токшоу Говорить вся країна. Цей прем’єрний епізод був повністю присвячений легендарній українській співачці Аллі Кудлай на честь її 70-річного ювілею. У спецвипуску пані Алла розказала про складні вибори в особистому житті, які їй доводилось робити й розповіла, як саме її найпопулярніша пісня — гімн всіх українських холостячок зіграла значну роль і для неї самої.

Алла Кудлай у студії Говорить вся країна поділилась, що була заміжньою та навіть плакала від щастя на їхній спільній з чоловіком фотокартці з весілля, бо дійсно була щиро закоханою в нього. Вона познайомилась зі своїм чоловіком у той час, як ще співала у народному хорі імені Григорія Верьовки. Правда, це знайомство не обійшлось без участі її подруги.

"Галочка прибігає, а ти чого це тут сидиш така красива, ану бігом давай я тебе познайомлю з одним чоловіком такий гарний — просто завал. Художник, каже, тут недалеко він живе",  — згадує Алла Кудлай.

З першої зустрічі вона відразу зрозуміла, що це її чоловік. Навіть разом в шлюбі до розлучення вони прожили 12 років. Аж допоки не захотіли нове власне житло, а задля цього парі потрібно було фіктивно розлучитись. Та, як потім виявилось, це все ж було по-справжньому, адже тоді її чоловік сказав, що хоче пожити трохи сам. За словами Алли Кудлай, з того періоду вони все більше почали віддалятись одне від одного. Аж поки не стався трагічний день загибелі чоловіка в автотрощі, у якій вона і сама була травмована.

"У нього погано було з нирками, я вирішила повести його в інститут урології, а тоді якраз випав сніг, а робочі вони
взяли отак просто тупо викинули, як наче хто цей коврик положив на дорогу, мабуть, доля така, то він загинув зразу і я звичайно травму получила. У мене батько віруючий був і мама віруюча. Він мене навчив молитву, я завжди не виходжу з дому, не переступаю поріг, не прочитавши ці молитви, а в той день я не помолилась", — пригадує події того дня співачка. 

Після цієї трагедії Алла Кудлай навіть не підозрювала, що її пісня — Красива жінка незаміжня стане такою пророчою у її житті.

"Якраз ця пісня, як нібито пророча якась. Я спочатку про це не думала, потім дійсно, Боже мій, красива жінка і незаміжня", — розповідає Алла Кудлай.

Алла Кудлай
1+1 Україна

Та завдяки підтримці сина Максима, їй вдалось оговтатись від втрати, але другий раз заміж співачка так і не вийшла. Попри те, що декілька років до неї залицявся російський генерал, але з початком війни у 2014-му, вона назавжди поклала кінець стосункам, адже перед усім в неї була Україна. До того ж, як виявилось не покидають співачку і віддані фанати, які навіть готові розлучитись з дружиною, аби далі мати можливість захоплюватись Аллою Кудлай.

"До речі, чому красива жінка незаміжня, тому що є жінки не яких обирають — є жінки, які самі обирають і до цих жінок, на жаль, не може наблизитися жоден чоловік, якщо вона цього не дозволить. Якщо вона не ввімкне те зелене світло на яке цей чоловік піде. У кожної людини є фундамент, у когось він дуже хиткий, а ви, на щастя, або, на жаль, жінка з тим фундаментом, який не хитається", — прокоментувала образ співачки психологиня токшоу Оксана Зайцева.

Ексклюзивні історії про життя української співачки та невідомі факти з її біографії дивіться у спецвипуску Говорить вся країна.

Нагадуємо, що в оновленому токшоу Говорить вся країна глядачі побачать надихаючі та вражаючі особисті історії, про які завтра говоритиме вся країна. Не пропустіть чесні історії успіху і падінь, подолань складних життєвих ситуацій, інсайти, що надихають і дають сили. Нові герої Говорить вся країна розкажуть, як змогли побачити світло в кінці тунелю.

Новини по темі