Зірки про фільм Тіни Кароль: «Це сповідь сильної жінки про самотність»

Зірки 1+1 зізналися, чим їх вражає українська співачка.

У Свято весни на 1+1 відбудеться прем’єра музичного фільму про тренера Голосу країни-8 та популярну українську співачку .

Стрічка Інтонації Тіни Кароль обіцяє вразити відвертим інтерв’ю артистки та музичним віжуал-альбомом, який містить відеокліп до кожної пісні з нової платівки співачки.

Невідомі подробиці з життя Тіни Кароль, красиві локації, стильні вбрання від українських дизайнерів – усе це ви зможете побачити на власні очі вже завтра, 8 березня, о 23.15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль стала обличчям відомої авіакомпанії

«Це робота, якою пишаюся я, пишається вся команда. Знакова робота. Мабуть, це найвідвертіша сповідь, яку я коли-небудь чув. Сповідь сильної жінки про самотність, в якій вона знайшла натхнення. Мотиватор для жінок нашого часу, доповнений розкішними кадрами, які щоразу викликають візуальний екстаз», – запевняє креативний продюсер фільму Володимир Завадюк.

Володимир Завадюк

Інтонації Тіни Кароль – це історії, які надихнуть кожну жінку цінувати себе, мріяти попри все, горіти справою та дарувати свою любов.

Із зацікавленням прем’єру стрічки очікують і зіркові глядачі.

Єгор Гордєєв, ведучий Сніданку з 1+1:

«Пам’ятаю, як Тіна Кароль готувалась до живого концерту у студії Сніданку. Красива, стомлена, з якимось дивним жіночим магнетизмом не виходила із студії до першої ночі. А за кілька годин - прямий ефір і живий концерт. Той самий магнетизм, жодної втоми, на неї постійно хотілось дивись. Тіна – діва з гобеленів Дюрера у надсучасному ритмі».

Неля Шовкопляс, ведуча Сніданку з 1+1:

«Я з нетерпінням чекаю на Інтонації, адже Тіна Кароль завжди різна! Кожне її шоу – це велика робота, це неймовірна відданість, це душа в піснях і краса в кожному образі. Тіну наслідують мільйони жінок, її пісні співає і знає вся Україна, вона задає стиль і в музиці, і в житті. Але найголовніше, що є у ній і що робить її неповторною, – це голос. Голос, який ти впізнаєш з сотень тисяч інших і який щоразу змушує кожного з нас переживати палітру неймовірних емоцій, яку б ти пісню не послухав».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль випустила кліп, присвячений її таємному коханню

Катя Осадча, ведуча Світського життя

«Тіна вже давно довела, що ставить перед собою все нові і нові планки в творчості. Візуальний альбом - це нова форма для слухачів, і Тіна таким чином доносить ще більше, що хотіла сказати у пісні, за рахунок відео. І тендітна, і сильна, і вольова, і сексуальна, кожна жінка, що подивиться, я впевнена, почне в собі шукати нові грані характеру».

Більше новин