Стало відомо, коли вийде серіал Лікарка за покликанням на 1+1 Україна

Лікарка за покликанням: коли і де дивитися новий серіал - відома дата прем'єри

Стало відомо, коли відбудеться прем'єра нового надихаючого та драматичного серіалу Лікарка за покликанням, заснованого на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення.

Новий український серіал Лікарка за покликанням вийде 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна. Головну роль у серіалі виконала українська актриса Вікторія Литвиненко. Разом з нею в серіалі знявся її чоловік, відомий актор Сергій Стрельников. Подружжя виконує головні ролі у серіалі, і хоч у їхній фільмографії багато спільних проєктів, але саме Лікарка за покликанням став першим, де вони зіграли сімейну пару.

За сюжетом талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення зі своїм чоловіком та колегою, хірургом Андрієм Бондарем та збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди родину, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 і стає рятівною фортецею для багатьох маленьких та дорослих пацієнтів. Незважаючи на свою виснаженість, розгубленість, сімейні драми, нестачу ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Зазначимо, спецпоказ серіалу Лікарка за покликанням відбувся 16 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі. Лікарі Охматдиту стали першими, хто побачив новий серіал. У ході спецпоказу творці серіалу поділилися, що зйомки частково проходили у зруйнованому корпусі лікарні, куди потрапила російська ракета 8 липня.

Нова історія на 1+1 Україна є присвятою українським лікарям. До роботи над сценарієм було залучено лікарів з Охматдиту, щоб медичні кейси були передані вірно. Також під час зйомок медичних маніпуляцій на знімальному майданчику працював консультант. Переглянувши перші два епізоди на спецпоказі, лікарі зазначили – знімальній групі вдалося відобразити реалії життя медиків. У серіалі вдало показані не лише професійні виклики та труднощі, а й повсякденне життя лікарів поза лікарнею.

Саундтреком до серіалу Лікарка за покликанням стала пісня Люди одного з найпопулярніших українських гуртів Бумбокс.

Не пропустіть прем'єру серіалу Лікарка за покликанням 14 жовтня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дитинство у Фастові, спільні зйомки із чоловіком та виховання двох дітей: що відомо про зірку нового серіалу Лікарка за покликанням Вікторію Литвиненко

Більше новин