Стало відомо, хто ховається за костюмом "Ельфа" в шоу "Маскарад"!

Хто ж ховається за костюмом Ельфа?

Сьогодні, 9 жовтня о 20:20 на 1+1, відбувся четвертий випуск найзагадковішого шоу "Маскарад"! І наступним персонажем, якого розкрили учасники команд, став Ельф! Дізнаємось деталі про зірку, яка до цього дня ховалась під костюмом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра "Маскарад": правила шоу (хто і коли вгадує героя в костюмі та як визначають переможця)

Ельф – представник казкового народу. Зворушливий, наділений силою приносити радість  і віру в серця людей, коли вони у відчаї. Фішкою цього образу стали багатошаровий грим обличчя з декоративними пелюстками, тисячі страз в оздобленні та вишукані рюші у повний зріст костюму.

Загадковий Ельф увів в оману всіх, команди довго не могли розгадати таємницю, хто ж криється за цим костюмом. Та нарешті вони вирішили розкрити обличчя людини-загадки. Отже, за Ельфом ховався Олександр Стоянов!

Олександр Стоянов — народний артист України, балеріно, прем'єр Національної опери України та чоловік судді "Танців з зірками" Катерини Кухар.

Обидві команди мисливців, перед тим, як зірка себе розсекретила, одноголосно вирішили, що це Олександр.

Сам Стоянов поділився, що дружина Катерина навіть не знає про його участь в шоу:

Навіть не здогадується. Думає, що я на бізнес-переговорах.

Що ж артист балету думає про проект? Зізнався:

Я люблю висоту, політати – це кайф для мене. Шоу – супер, емоції – супер!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

Якого ж персонажа нам чекати у четвертому випуску та хто буде ховатися за цим костюмом? Дивіться шоу "Маскарад" щосуботи о 20:20 на 1+1!

Більше новин