«Маскарад» на 1+1: донька Маші Єфросініної, син Ірини Білик та донька Юрія Ткача допоможуть батькам вгадати, хто ховається в образах казкових героїв

Глядачі побачать двох нових героїв - фантастичного Ельфа та могутнього Пірата

Глядачі побачать двох нових героїв — фантастичного Ельфа та могутнього Пірата.

Поділитися:

2 жовтня о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться показ третього епізоду головного суботнього шоу країни під назвою «Маскарад», в якому зіркові команди змагаються за перемогу, а найбільш обговорювані публічні особистості країни ховаються за казковими образами та демонструють різноманітні таланти. 

Маскарад

За правилами «Маскараду», кожного епізоду на сцену виходять 5 персонажів. Три герої перейшли у цей випуск із минулого епізоду, це – таємнича Мавка, пухнастий Бабайка та загадковий Арлекін. До їхньої компанії цього разу приєднаються два нових герої — фантастичний Ельф та могутній Пірат.

Суботнього вечора глядачів вразить виступ загадкової мультиінструменталістки Мавки. Героїня підніметься під стелю знімального майданчика та зіграє наживо партію на барабанах під спів відомого українського гурту GO-A. Підтримати Мавку прийде і DJ Nana, яка спеціально створила ремікс хіта «Шум» для її виступу.

Маскарад судді

Також вийде на сцену пухнастий Бабайка. Зірка «Маскараду» заспіває хіт під назвою Gangnam Style південнокорейського співака PSY. Допоможуть командам вгадати, хто ховається у костюмі велетня, донька Маші Єфросініної Нана, син Ірини Білик Табріз та донька Юрія Ткача Ліза. Які припущення зроблять зіркові діти і чи вгадають вони справжні імена зірок, дивіться у суботу.

Доброзичливий Арлекін у суботу продемонструє бездоганний парний степ. 

Маскарад

Новим героєм шоу стане інтелігентний Ельф. За легендою шоу, Ельф – представник казкового народу. Зворушливий та наділений силою, він дарує радість і віру в серця людей, коли вони у відчаї. Казковий герой покаже складний акробатичний номер та змусить команди по-справжньому замислитися, хто саме ховається у його образі. 

Другим новим фантастичним персонажем, який вийде на сцену, стане могутній Пірат. Бувалий моряк покаже вокальний талант та вразить мисливців дотепним гумором. 

Чекає на команди і традиційний «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд першими отримає право назвати свої версії суперзірок, які перебувають у таємничих образах. У цей вечір Ірина Білик та Юрій Ткач перетворяться на відому американську співачку Мадонну. Чия пародія сподобається глядачам у залі більше, стане відомо під час ефіру. 

Маскарад судді

Нагадаємо, загальний рахунок команд на минулому тижні склав 10:20 на користь тріо Ігоря Ласточкіна.