"Міняю жінку": чи вдасться українці догодити аргентинському мачо

Дивіться епізод "Міняю жінку" про те, як дружинами обмінялися аргентинець та український художник.

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” глядачі можуть переглянути улюблене реаліті-шоу Міняю жінку. У 1 випуску 4 сезону відбувся щирий обмін родин із села Стебник та села Гатне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як караїмка потрапила у побутове пекло

Інтернаціональна родина Альбамонте живе у селі Стебник Івано-франківської області. Сім'я складається з українки Руслани-Ярослави та аргентинця Даніеля. Руслана має двох дітей від попереднього шлюбу, Олександру та Михайла, а також спільну з Даніелем Анну-Габріелу. Пара познайомилася в Аргентині, коли жінка була на заробітках. Діти приймають нового чоловіка мами як друга. Це дружня сім'я, проте Руслані не подобається, як Даніель почав менше уваги звертати на дружину. 

У Гатному, що під Києвом, проживає творча сім'я Володимира, Лесі, їх дочки Тали та брата Лесі Святослава. Вони називають себе "несерйозною родиною" та присвячують своє життя мистецтву Пара разом зі школи та вже 14 років живе у злагоді. Тато більш спокійний, а мама — справжній вулкан. Дитині ні в чому не відмовляють, а тому вона стала примхливою та навіть керує власними батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У студії токшоу “Говорить вся країна” експерти розібралися, чому німецькі соціальні служби вилучають з сімей українських дітей

Для Руслани-Ярослави та Лесі проєкт "Міняю жінку" — це шанс змінити власне життя та набути унікального досвіду. Чи отримають обидві жінки того, чого прагнуть? 

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”. Переглянути повний випуск також можна на офіційному сайті 1+1.

Loading...

 

poll_content_886

 

 

Більше новин