Сувора мама-поліціянтка, військовослужбовиця та навіть байкерка: цікаві факти про новий сезон реаліті Міняю жінку

Новий сезон сімейного реаліті-шоу Міняю жінку: цікаві факти про прем'єру

Щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна о 18:00 дивіться новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. У цьому матеріалі розповідаємо про те, що чекає на глядачів у нових випусках і ділимося цікавими фактами про 16 сезон реаліті.

►Героїні Міняю жінку отримуватимуть новий досвід та ділитимуться власним. Вони опанують нові для себе ролі. Так, одна з жінок вперше в житті стане донором крові, а інша навчиться керувати бойовим дроном!

►За рахунок занурення в нове середовище героїні зможуть переосмислити своє життя та пройти психологічну трансформацію.

►У новому сезоні реаліті руйнуватиме стереотипи і упередження про сімейне життя, зокрема про те, що сімейне життя має бути одноманітним, що сім’ю повинен утримувати чоловік, родину треба зберігати заради дітей тощо.

«Ми не міняємо жінок, це обмін життями, де не лише учасниці, а й глядач може приміряти на себе інший досвід», — так прокоментувала головний меседж проєкту продюсерка реаліті-шоу та креативна продюсерка управління розважальних програм телеканалу 1+1 Україна Ольга Шляхтиченко в інтерв'ю 1plus1.

►Зйомки 16 сезону Міняю жінку проходили в умовах повномасштабнї війни, тому довелося зіштовхуватися з різноманітними випробуваннями. За словами продюсерки реаліти, вперше в історії програми сім’ї відмовлялися від зйомок в останній момент. Так, наприклад, дві жінки з Одеси і Миколаєва скасували обмін після ракетних обстрілів. Вони зрозуміли, що не можуть покинути сім’ю, дітей навіть на тиждень.

►Проєкт покаже, як змінився контекст життя українських родин. Для когось нова реальність стала тяжким випробуванням, а для когось — каталізатором для змін на краще.

►У новому сезоні Міняю жінку вперше у обміні візьмуть участь сусіди, які проживали на одному сходовому майданчику і до проєкту були незнайомі один з одним. Мінятимуться життями сувора мама-поліціянтка, криптовалютниця, військовослужбовиця, викладачка у школі, син якої з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт, спортсменка-бодібілдерка, шахтарка, бізнесвумен та навіть байкерка.

Нагадаємо, у першому випуску сучасна мама-модель Анастасія та хазяйновита мама-вчителька Катерина обмінялися сім'ями, щоб переосмислити життя та набути нового досвіду. Що з цього вийшло – дивіться онлайн на сайті 1plus1.

Loading...

Дивіться новий 16 сезон Міняю жінку щоп'ятниці о 18:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця нового сезону Міняю жінку, модель Анастасія Шарова розповіла, чи спілкується із сім'єю, з якою мінялися життями, та як чоловік погодився на участь у реаліті

Більше новин