Психологічний тест по картинці: виберіть улюбленого кіногероя з серіалу і дізнайтесь, який партнер вам потрібен

Якого партнера ви бачите поруч з собою? Проходьте психологічний тест по картинці: обирайте персонажа та читайте трактування свого вибору.

Подивіться на картинку, де зображені головні герої серіалу "Моя улюблена Страшко": Андрій, Микола, Георгій та Максим. Оберіть того, хто вам імпонує найбільше та читайте, яким ви бачите свого ідеального партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали серіал "Моя улюблена Страшко": актори діляться фотографіями бекстейджу

1. Андрій

Якщо ви обрали цього персонажа, то ваш ідеальний партнер — це людина, що душею компанії, веселою, впевненою, навіть трохи легковажною. В таких випадках ви іноді можете зіштовхнутися з тим, що буде важко поговорити про важливі питання та розв'язати ситуації спільним рішенням. Проте у цих стосунках буде та спонтанність та азарт, який ви так любите. З таким пристрасть у стосунках завжди буде палати.

2. Микола

Ваш ідеальний партнер — чуйний, душевний та знаходиться завжди поруч. Вам потрібен той, хто завжди підтримає та схвалить будь-який ваш вибір, підкаже, як краще діяти в тій чи іншій ситуації. Проте вам слід бути готовими до того, що подібна людина може бути м'якою, навіть тоді, коли ситуація вимагає суворості. Ви будете в захваті від затишних сімейних вечорів. У сучасному метушливому світі Ви потребуєте стосунків, які будуть тихою гаваню у бурхливих життєвих реаліях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці з деревами "Що вас чекає цієї осені?"

3. Георгій

Якщо Ви обрали такого кіногероя, то вам абсолютно точно потрібен той, хто в насамперед буде підштовхувати вас до саморозвитку та збагачення. Георгій — той чоловік, у якого на першому місті кар'єра. Ваш ідеальний партнер — той, з ким ви можете впевнено рухатися до своєї цілі. Ви любите самодостатніх людей. Ваш партнер — ваш друг, з яким Ви можете все на світі обговорити.

4. Максим

Вам потрібен той, хто завжди займатиме лідерські позиції! Ви цінуєте в чоловіках ініціативу та прагнення перемогти, а якщо програти, то точно у відчайдушній авантюрі. Це точно про головного героя серіалу Максима: інакше він не став би директором "Bon Visage". Хоч такі чоловіки можуть приділяти більше свого часу власним справам та роботі, проте ви точно будете на першому місці в думках цієї людини.

До речі, подейкують, що в актора, який грає Максима та акторки, яка грає Настю зав'язуються романтичні стосунки! Чи правда це? Дивіться в сюжеті:

Loading...

Більше новин