Як знімали серіал "Моя улюблена Страшко": актори діляться фотографіями бекстейджу

Бекстейдж "Моя улюблена Страшко": фото залаштунків від акторів

Актори виклали атмосферні фото зі знімального майданчику "Моя улюблена Страшко".

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:45 в ефірі телеканалу 1+1 нові серії "Моя улюблена Страшко" – адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Ugly Betty». Поринемо в атмосферу знімального процесу за допомогою бекстейдж-фото від акторів! Зірки виклали на особисті сторінки в Інстаграм ексклюзив з майданчика.

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Ірина Поплавська розказала, чому не користувалася парфумами, а також про другий сезон «Моя улюблена Страшко» і своє кохання

Ірина Поплавська, яка грає головну героїню серіалу Настю Глушко, поділилася зворушливим фото всієї знімальної команди! За час, поки тривали зйомки "Моя улюблена Страшко", вони зріднилися та стали однією великою серіальною сім'єю. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Олександр Соколов, в серіалі Макс, додав у свій Інстаграм кадр, де герой, ймовірно, чимось незадоволений. На фото потрапив і Володимир Скорик, що грав Колю. Впізнали, з якої серії цей епізод?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як засватані: Коля із серіалу "Моя улюблена Страшко" поділився майже сімейним фото з Настею Глушко

Володимир Скорик навпаки виклав фотографію, де він та Олександр Соколов сміються, а на противагу Ірина Поплавська серйозно розмовляє по телефону.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Акторка Тетяна Малкова, в серіалі Оля, нерідко викладає в Інстаграм фото зі всіх знімальних процесів, а зі зйомок серіалу "Моя улюблена Страшко" нещодавно завантажила аж два дописи:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Сергій Кияшко про свого героя Мирослава у серіалі «Моя улюблена Страшко»: «Він геній з дуже паскудним характером»

Акторка Дарія Баріхашвілі поділилася майже родинною фотографією: її персонаж Яніна разом зі своїм коханим Максом (Олександром Соколовим)!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Акторка "Моя улюблена Страшко" Ася Біла, яка грає Раду, теж активно ділиться фотографіями зі знімального майданчика:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А також зізналася, які слова важливо почути кожному актору:

Як важливо акторові іноді почути: «У тебе все чудово виходить, так і повинно бути. Знай, що тебе обрали на цю роль, тому що ти підходиш, тому що з тобою все стає на свої місця. Важливим є те, що твій характер дає персонажу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Крихітко, посміхнись, у твоєму роті 1000 доларів», – актриса, що зіграла Марину у серіалі «Моя улюблена Страшко», розповіла про брекети і булінг у школі

Марину грала Олена Олейнікова, яка теж виклала фото на фоні софітів та камер. В дописі пише про свій досвід булінгу та про те, як важливо любити та поважати себе:

До чого це я все. Завжди є ті, хто проти вас. Та це їх відповідальність, вам своє гнути. Але завжди є ті, хто за вас. Не важливо хто це, подруга, мама, сестра, тато, брат, вчителька, хлопець, ви не самі. І найголовніше – у вас є ви. Любіть і поважайте себе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дивіться сюжет за участі серіального Мирослава про те, як знімали серіал: