10 стильних головних уборів на будь-який смак

Довершіть свій образ, підібравши стильний аксесуар

Справжня модниця навіть у холодну пору хоче виглядати стильно. Зробити образ елегантнішим та вишуканішим допоможе саме капелюшок. Які моделі будуть популярними у новому зимовому сезоні - дізнайтеся у нашій підбірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 стильних капелюшки на всі випадки життя

ФУРАЖКА 

Фуражка - головний убір, який був інтерпретований із військової форми. Дизайнери модернізували її вигляд, і вона стала популярною серед сучасних модниць. Їх можна носити будь з чим, адже вони практичні та універсальні. Сьогодні дизайнери створюють фуражки різноманітних фасонів - шкіряні, з вишивкою або з хутром. 

БЕРЕТ

Шкіряні, в клітинку, розшиті камінням - різноманіття беретів вражає. Найбільше цей головний убір пасує до бомберів, джинсів, блуз та суконь. 

ОБ'ЄМНА ФУРАЖКА

Цей головний убір ідеально підходить для створення образу кежуал. Одягніть широкі донизу брюки та светр тонкої в'язки та доповність свій лук об'ємною фуражкою. У такому вигляді ви можете піти як на роботу, так і на прогулянку. 

КАНОТЬЄ

Цей головний убір можна одягати під сукню, пальто чи класичний костюм, щоб довершити свій образ.

 

A post shared by Monatik Dmitriy (@monatik_official) on

ФЕДОРА  

Цей капелюшок часто називають чоловічим, однак на сьогоднішній день він вважається універсальними. Федору з широкими полями ви можете одягати під класичний стиль одягу.

 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

КЕПКА

Кепка більше не вважається спортивним або суто чоловічим головним убором. Він пасує як до костюму та сукні, так і до спортивного наряду. Любительками кепок є Тіна Кароль та Катерина Осадча. 

ШАПКА-БІНІ

Шапка-біні особливо красиво виглядатиме як аксесуар до спортивного наряду. Однак якщо ви любите експериментувати, сміливо одягайте біні до джинсової сукні або теплого пальто. 

ПОВ'ЯЗКА

В’язана широка пов’язка зігріє у сонячний зимовий день. Одягайте її для прогулянок під куртку, пуховик або пальто. 

ШАПКА З ХУТРА

Шапка з хутра пасуватиме до вишуканого вечірнього вбрання. Особливо популярними будуть шапки із хутра чорнобурки, норки та лисиці. 

ШАПКА З ВУАЛЛЮ

Шапки з вуаллю варто носити, поєднавши із короткою спідницею, стильними яскравими колготами та короткою курткою. Не бійтеся купувати шапки із вуаллю яскравих кольорів та комбінувати їх із теплим одягом. Наймодніші тканини шапки з вуаллю - кашемір, шерсть і трикотаж. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто, капелюшок, рукавички: Що робити із верхнім одягом в ресторані

Більше новин