Новорічне меню: Цибулево-рибний пиріг

Вишукана страва до святкового столу без особливих зусиль.

Якщо ви шукаєте рецепти на Новий рік, скористайтеся порадами ведучого Сніданку з 1+1 Руслана Сенічкіна. Кулінар знає безліч простих рецептів, які дозволять створити святкове новорічне меню. На приготування цибулево-рибного пирога ви витратите мінімум часу, але страва за цим рецептом точно вразить рідних і гостей у Новий рік.

Цибулево-рибний пиріг: новорічний рецепт покроково

Інгредієнти:

Яйця — 3 шт.

Сир — 250 г

Жирні вершки — 100 мл

Лимонний сік — 4 ст. л.

Червона риба — 200 г

Листкове тісто — 400 г

Цибуля порей — 200 г

Спеції за смаком.

Спосіб приготування цибулево-рибного пирога:

  1. Цибулю порей нарізати кільцями, рибу — кубиками. Додати яйця та вершки. Посолити і поперчити за смаком. Усе добре перемішати.

  2. Викласти тісто у форму. Зверху викласти начинку. Скропити лимонним соком і посипати тертим сиром.

  3. Поставити пиріг у піч, розігріту до 180С. Запікати 50-55 хвилин.

Цей рецепт допоможе зробити Новий рік 2019 найсмачнішим!

Більше новин