Сніданок з 1+1 та Наталія Мосейчук зібрали понад 650 тис. грн на Школу Супергероїв

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 та Наталія Мосейчук зібрали понад 650 тис. грн на Школу Супергероїв
1plus1.ua

Українці зібрали кошти на відкриття нового шкільного класу в Охматдиті.

Поділитися:

Під час благодійного марафону у День захисту дітей Сніданок з 1+1 та куратор проекту Право на освіту Наталія Мосейчук зібрали усю суму, необхідну для відкриття нового класу Школи Супергероїв у відділенні токсикології Національної дитячої клініки Охматдит.

Ініціаторам вдалось перевищити мету та залучити більше коштів, ніж планувалося на початку: загалом за попередніми даними під час марафону зібрано понад 650 тисяч гривень на ремонт, обладнання та фонд для оплати роботи вчителів майбутньої школи. З них 527 200 виручили за лоти від відомих українців. Найбільша ставка склала 80 тисяч гривень за сертифікат від Іванни Ніконової – рік навчання в дитячому садочку А+ Академія Сучасної Освіти. Серед найбільш популярних лотів також освітня подорож до Оксфорду від Study.ua – 49 тисяч гривень та запрошення на зйомки культового серіалу Школа, який придбали за 31 тисячу гривень.

В останні хвилини розв’язалася запекла боротьба за лоти від MONATIK, радіо ХІТ FM, Володимира Зеленського та Олега Лісогора, тому власники лотів вирішили продати їх двічі. А ведучий програми Світ на виворіт Дмитро Комаров погодився провести майстер-клас із фотографії аж для трьох переможців, аби зібрати більше коштів на реалізацію права тяжкохворих дітей на освіту. Таким чином, за його лот на рахунок фонду Ти не один надійде 78 200 гривень.

Також свій благодійний внесок у розмірі 100 тисяч гривень у фонд для оплати роботи вчителів майбутньої школи зробив народний депутат України Олександр Шевченко.

Крім того, небайдужі організації запропонували допомогу у вигляді частини будівельних матеріалів (супермаркет ОЛДІ), екологічних дерев’яних меблів, книг, інноваційного вентиляційного обладнання та мультифункціонального принтеру від інтернет-магазину ROZETKA. А також звичайні українці перерахували 28 500 гривень на рахунок благодійного фонду 1+1 media Ти не один. Тим часом, кошти від небайдужих глядачів продовжують надходити на рахунок фонду.

Особливий ефір Сніданку з 1+1 в рамках благодійного марафону разом із Нелею Шовкопляс та Єгором Гордеевим провела куратор Право на освіту, ведуча ТСН Наталія Мосейчук. Також під час зворушливого ефіру команда проекту здійснила мрію маленького Рустама, який понад усе бажав завести чотирилапого друга, і лікарі дозволили це зробити. Команда чарівників у прямому ефірі подарувала йому цуценя німецької вівчарки. Музичною окрасою випуску став виступ MONATIK, який у супроводі учасників Голос. Діти виконав акустичну версію пісні Жизнь поет.

Нагадаємо, для розвитку Школи та відкриття нового класу в Охматдиті потрібно було щонайменше 600 000 гривень. Українські зірки надали для благодійного марафону Сніданку з 1+1 27 унікальних лотів, за які можна було позмагатися на сторінці ранкового шоу в Facebook. Ініціатор марафону – благодійний фонд Ти не один, партнер соціального проекту Право на освіту – громадська організація  Small Heart With Art.

Ви також можете зробити свій благодійний внесок, переказавши кошти за реквізитами:

БО "ТИ НЕ ОДИН" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА"

р/р 26004020040834 (грн),( EUR),(USD), в АБ «Південний», МФО 328209 Благодійний внесок (обов’язково вказувати). Код ЄДРПОУ 41565550

Новини по темі