До Різдва лишаються лічені дні — саме час продумувати святкове меню. На Святий вечір традиційно готуємо 12 пісних страв, а 7 січня можна потішити рідних та гостей різдвяною індичкою.
Україно-болівійська співачка, учасниця Танців з зірками Мішель Андраде поділилася з Viva сімейним рецептом святкової індички. Для приготування страви знадобиться понад 4 години — та результат обіцяє виправдати витрачений час та терпіння.
«У Болівії — країні, де я жила до 13 років, Різдво є головним зимовим святом. Тому і святковий стіл у цю ніч дуже різноманітний і смачний. Моя улюблена різдвяна страва — запечена фарширована індичка pavo, яку ми щороку готували всією сім'єю», — розповіла Мішель.
Фото: pexels.com
Інгредієнти:
Ціла індичка
М'ясний фарш
Цибуля
Картопля
Спеції за смаком
Інгредієнти для подачі індички:
Яблука
Горіхи
Збиті вершки
1. Індичку фаршируємо м'ясним фаршем із цибулею та спеціями.
2. Запікаємо індичку в духовці, опісля додаємо до неї розім'яту солодку картоплю.
3. Подаємо індичку з салатом із яблук, збитих вершків і горіхів.
На смак ця традиційна страва дуже солодка і незвичайна! — говорить співачка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Різдва до Водохреща: Що готували наші предки на січневі свята