Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Рецепт неймовірної різдвяної індички від Michelle Andrade

Мішель Андраде на Танцях з зірками
Пальчики оближете!

До Різдва лишаються лічені дні — саме час продумувати святкове меню. На традиційно готуємо 12 пісних страв, а 7 січня можна потішити рідних та гостей різдвяною індичкою.

Україно-болівійська співачка, учасниця Танців з зірками Мішель Андраде поділилася з Viva сімейним рецептом святкової індички. Для приготування страви знадобиться понад 4 години — та результат обіцяє виправдати витрачений час та терпіння.

«У Болівії — країні, де я жила до 13 років, Різдво є головним зимовим святом. Тому і святковий стіл у цю ніч дуже різноманітний і смачний. Моя улюблена різдвяна страва — запечена фарширована індичка pavo, яку ми щороку готували всією сім'єю», — розповіла Мішель.

Фото: pexels.com

Інгредієнти:

Ціла індичка

М'ясний фарш

Цибуля

Картопля

Спеції за смаком

Інгредієнти для подачі індички:

Яблука

Горіхи

Збиті вершки

Як приготувати фаршировану різдвяну індичку:

1. Індичку фаршируємо м'ясним фаршем із цибулею та спеціями.

2. Запікаємо індичку в духовці, опісля додаємо до неї розім'яту солодку картоплю.

3. Подаємо індичку з салатом із яблук, збитих вершків і горіхів.

На смак ця традиційна страва дуже солодка і незвичайна! — говорить співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Різдва до Водохреща: Що готували наші предки на січневі свята

2019-01-04
Новини
Новини