Смачні рецепти на Новий рік: Курячі грудки в беконі

Дізнавайтеся секрети смачної страви від Руслана Сенічкіна.

До Новогу року лишаються лічені дні, тож рецепти смачних і простих страв стають все більш актуальними. Пропонуємо включити до вашого новорічного меню смачний мікс – куряче філе у поєднанні з беконом. Смакуйте ароматним м'ясом із запеченими овочами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів смачних салатів до новорічного столу

Рецепт курячих грудок у беконі від Руслана Сенічкіна

Інгредієнти

Філе – 3 шт.

Бекон – 400 г

Перець чилі – 2 шт.

Часник – 3 зуб.

Томати чері – 6 шт.

Зелень та спеції за смаком

Як приготувати курячі грудки в беконі

1. Маринуємо куряче філе курячою приправою.

2. Загортаємо філе у бекон.

Бекон надасть філе пікантного підкопченого аромату.

3. Розрізаємо навпіл помідори чері, часник, червоний та зелений перець чилі, а також листя чебрецю. Викладаємо їх на деко, вкрите фольгою, разом із філе.

4. Додаємо трохи оливкової олії.

5. Готуємо м’ясо в духовці 20-25 хвилин за температури 200 градусів.

6. Викладаємо страву на тарілку.

Деталі приготування дивіться у відео!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти на Новий рік: Сирно-крабові кульки

Loading...

Більше новин