Смачні рецепти на Новий рік: Курячі грудки в беконі
Дізнавайтеся секрети смачної страви від Руслана Сенічкіна.
articleContentДо Новогу року лишаються лічені дні, тож рецепти смачних і простих страв стають все більш актуальними. Пропонуємо включити до вашого новорічного меню смачний мікс – куряче філе у поєднанні з беконом. Смакуйте ароматним м'ясом із запеченими овочами!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів смачних салатів до новорічного столу
Рецепт курячих грудок у беконі від Руслана Сенічкіна
Інгредієнти
Філе – 3 шт.
Бекон – 400 г
Перець чилі – 2 шт.
Часник – 3 зуб.
Томати чері – 6 шт.
Зелень та спеції за смаком
Як приготувати курячі грудки в беконі
1. Маринуємо куряче філе курячою приправою.
2. Загортаємо філе у бекон.
Бекон надасть філе пікантного підкопченого аромату.
3. Розрізаємо навпіл помідори чері, часник, червоний та зелений перець чилі, а також листя чебрецю. Викладаємо їх на деко, вкрите фольгою, разом із філе.
4. Додаємо трохи оливкової олії.
5. Готуємо м’ясо в духовці 20-25 хвилин за температури 200 градусів.
6. Викладаємо страву на тарілку.
Деталі приготування дивіться у відео!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти на Новий рік: Сирно-крабові кульки