Юрій Горбунов розповів про подію, на яку чекав усе життя

Також телеведучий обіцяє вразити прихильників наступного року.

Для ведучого Юрія Горбунова 2017 рік був особливим, адже дружина народила йому первістка. Від нового року Юрій очікує ще більше приємностей, а також обіцяє здивувати глядачів 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму від 20th Сentury Fox

Як зазвичай святкуєте Новий рік?

У моєму житті були різні святкування Нового року: на морі, в літаку, на роботі та вдома. Для того, щоб відчути Новий рік, місце не є важливим. Важливо, хто з тобою поруч. Ще в студентські роки я не зміг вчасно повернутися додому, тож святкував Новий рік у потязі. Нас було п’ятеро – і ми були єдині у вагоні. Це було чудово!

Що вважаєте своїм найбільшим досягненням 2017 року?

Це була подія, на яку я чекав усе життя. Саме цього року на світ з’явився мій син. Тому 2017-му багато чим завдячую, а від наступних років чекаю ще більшого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розчулив прихильників знімком із крихітним сином (фото)

Щось готуєте для нього до свят?

Йому ще тільки дев’ять місяців. Наразі лише з подивом реагує на сніг. На подарунки ще не зважає. Думаю, подарунки будуть, швидше, для батьків.

Чого чекати глядачам у 2018-му від Юрія Горбунова?

Вони побачать нові мої роботи у кіно, рекламі й, думаю, в особистому житті також (усміхається). У новому році з’явиться мій проект, у який я дуже вірю і сподіваюся, що він сподобається нашим глядачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов потрапив до топ-50 найстильніших чоловіків України

 

Більше новин