Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму від 20th Сentury Fox

Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму від 20th Сentury Fox
instagram.com/gorbunovyuriy

Зірка 1+1 взяв участь у дубляжі комедійної анімації «Фердинанд»

Поділитися:

Головний герой нового мультфільму від 20th Сentury Fox заговорить голосом актора і ведучого 1+1 Юрія Горбунова. Зірковий ведучий «Голосу. Діти» та «Голосу країни» взяв участь у дубляжі нової анімації «Фердинанд».
 
Дія фільму «Фердинанд» відбувається у казково яскравому світі сучасної Іспанії. Це історія про дуже чемного бика. Його безтурботному життю на сімейній фермі настає кінець, коли Фердинанда відправляють до школи бойових биків, де його лагідна та миролюбна вдача протиставляється крутому норову одноплемінників. За підтримки екзальтованого козла Лупе й ватаги шалених їжаків, Фердинанду вистачає мужності залишитися собою, влаштувавши «велику втечу» разом із новими друзями до милої його серцю домівки.


 
«Мій герой – бик-романтик Фердинанд, який, як шекспірівський Гамлет, переріс свій час! Це мирна тварина, яка не розуміє, для чого битися, якщо життя прекрасне і можна жити у мирі та злагоді! Обов’язково сходіть у кінотеатри всією родиною», - каже Юрій.

Дивіться відеозапрошення Юрія за посиланням. Мультфільм «Фердинанд» номіновано на премію «Золотий глобус» у категоріях «Найкращий анімаційний фільм» і «Найкраща пісня». В український прокат стрічка виходить вже 21 грудня 2017 року.  Подивитися трейлер можна за посиланням.

Новини по темі