Юрій Горбунов потрапив до топ-50 найстильніших чоловіків України

Танці з зірками
Юрій Горбунов потрапив до топ-50 найстильніших чоловіків України
1plus1.ua

Номінантом модної премії ELLE MAN AWARDS також став суддя «Танців з зірками» MONATIK.

Поділитися:

ELLE MAN AWARDS - перша і єдина в Україні модна премія для чоловіків. Її номінантами стали відомі музиканти, дизайнери, бізнесмени, спортсмени та інші публічні персони, якій не тільки досягли успіху в своїй професії, а й мають гарний смак.

«Донині в нашому суспільстві існує стереотип, що українські чоловіки не стильні. Ми ж впевнені в зворотному: в Україні величезна кількість добре одягнених чоловіків і з кожним роком їх стає все більше. ELLE MAN заснував премію, щоб відзначити кращих. Робота над проектом почалася кілька місяців тому, і весь цей час редакція обговорювала кандидатів. Ми прагнули зробити рейтинг максимально об'єктивним, тому в ньому можна знайти представників найрізноманітніших професій - від бармена до поп-зірки», - каже шеф-редактор ELLE MAN Роман Тимофеєв.

У 2017 році в топ-50 увійшли ведучий 1+1 Юрій Горбунов, суддя «Танців з зірками», тренер «Голосу. Діти» MONATIK, співак Макс Барських, телеведучі Володимир Остапчук та Олексанр Скічко, дизайнери Жан Гріцфельдт і Серж Смолін, художник Ілля Чичкан, футболіст Дмитро Чигринський, політик Максим Нефедов, бармен Дмитро Коломієць та інші стильні чоловіки країни.

Проголосувати за свого фаворита можна вже зараз на ELLE MAN.

Ім'я переможця стане відомо під час ювілейної церемонії ELLE STYLE AWARDS.

Новини по темі