Бурак Озчивіт зіграв засновника Османської імперії

На нас чекає неймовірна прем'єра.

Улюбленець українських жінок, відомий турецький актор Бурак Озчивіт вже скоро з'явиться на широких екранах у головній ролі нового історичного серіалу «Заснування: Осман». На нову історію з нетерпінням чекають мільйони шанувальників актора. У мережі активно обговорюють анонс серіалу, який вже встиг отримати безліч позитивних відгуків. Дивись!

Відомо, що Бурак Озчивіт виконає роль головного героя Османа Газі Бея, який прагне продовжити успіх свого батька Ертугрула. Серіал має на меті правдиво відобразити історичні події в період зародження Великої Османської імперії. 

Цікаво також, що сьогодні, 15 жовтня, режисер «Заснування: Осман» Мехмет Боздаг представив серіал на виставці медіаконтенту MIPCOM 2019 в Каннах. У саду готелю Le Grand Hotel було збудовано спеціальну декорацію в османському стилі. На подію були запрошені актори стрічки та міжнародна преса. Першими світлинами Озчивіт поділився у своєму мікроблозі. 

Фото: instagram/burakozcivit

Нагадуємо, нещодавно актор вперше став татом. Дізнавайся подробиці у відео: 

Loading...

Більше новин про турецького красунчика читай на нашому сайті: 

1. Бурак Озчивіт зворушив світлиною з маленьким сином

2. Дружина Бурака Озчивіта показала перші фото після пологів

3. Бураку Озчивіту пропонують мільйони за фото його первістка

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Більше новин