Бурак Озчивіт зіграв засновника Османської імперії

Величне століття. Роксолана
Бурак Озчивіт зіграв засновника Османської імперії | Новини кіно | 1+1
Фото: instagram/burakozcivit

На нас чекає неймовірна прем'єра.

Поділитися:

Улюбленець українських жінок, відомий турецький актор Бурак Озчивіт вже скоро з'явиться на широких екранах у головній ролі нового історичного серіалу «Заснування: Осман». На нову історію з нетерпінням чекають мільйони шанувальників актора. У мережі активно обговорюють анонс серіалу, який вже встиг отримати безліч позитивних відгуків. Дивись!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Відомо, що Бурак Озчивіт виконає роль головного героя Османа Газі Бея, який прагне продовжити успіх свого батька Ертугрула. Серіал має на меті правдиво відобразити історичні події в період зародження Великої Османської імперії. 

Цікаво також, що сьогодні, 15 жовтня, режисер «Заснування: Осман» Мехмет Боздаг представив серіал на виставці медіаконтенту MIPCOM 2019 в Каннах. У саду готелю Le Grand Hotel було збудовано спеціальну декорацію в османському стилі. На подію були запрошені актори стрічки та міжнародна преса. Першими світлинами Озчивіт поділився у своєму мікроблозі. 

Фото: instagram/burakozcivit

Нагадуємо, нещодавно актор вперше став татом. Дізнавайся подробиці у відео: 

Більше новин про турецького красунчика читай на нашому сайті: 

1. Бурак Озчивіт зворушив світлиною з маленьким сином

2. Дружина Бурака Озчивіта показала перші фото після пологів

3. Бураку Озчивіту пропонують мільйони за фото його первістка

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі