Дружина Бурака Озчивіта показала перші фото після пологів

Фахріє Евджен опублікувала перші  фото після пологів | Зіркове життя | 1+1
Фото: @evsenf

Новоспечена матуся знову в Instagram.

Поділитися:

15 квітня турецький актор відомих серіалів  «Величне століття. Роксолана» та «Корольок – пташка співоча» Бурак Озчивіт і його дружина Фахріє Евджен уперше стали батьками. У зіркового подружжя народився син, якого молоді мама і тато назвали Караном.

Попри шалене зацікавлення преси поповненням у сім’ї турецького красеня, Бурак і Фахріє вирішили не виносити стосунки на загал і не показувати малюка публіці. Пара рідко розповідає про сімейні справи та байдуже ставиться до соцмереж, тож помилуватися немовлям турецьких кінозірок, як і новими світлинами його батьків, шанувальникам вдається не часто.

Однак зрідка подружжя таки тішить прихильників новими публікаціями. Так, Фахріє вже встигла викласти декілька фото, зроблених після народження маленького Карана. Ми відібрали найкрасивіші світлини зірки, оприлюднені на її сторінці в Instagram. Як бачимо, молода мама має свіжий та красивий вигляд.

Фото: @evsenf

Згадаємо також перше фото Карана з Бураком, яким зіркові батьки поділилися зі своїми прихильниками.

Більше про поповнення в сім’ї Бурака Озчивіта дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай інші матеріали про улюбленого турецького актора:

1. Бураку Озчивіту пропонують мільйони за фото його первістка

2. Бурак Озчивіт показав фото з відпочинку із вагітною дружиною

3. Бурак Озчивіт опублікував ніжне фото з вагітною дружиною

Новини по темі