1+1 медіа забезпечила трансляцію приїзду Папи Римського до Вірменії

Команда холдингу здійснила технічне забезпечення прямої трансляції приїзду Папи Римського Франциска та усіх урочистостей протягом його візиту.

Команда операторів, режисерів та продюсерів, що забезпечила трансляцію дводенних заходів, складалася з 65 спеціалістів. Окрім того, 1+1 медіа направила до Вірменії необіхні для виконання робіт дві ПТС та комплект техніки.

1+1 медіа має великий досвід роботи із забезпечення трансляцій різної складності та різного характеру як для себе, так і для зовнішніх замовників, - розповідає Юрій Калиновський, операційний менеджер з виробництва 1+1 медіа.

У цьому році 1+1 медіа вже встигла реалізувати декілька проектів для зовнішніх ринків, таких як Гранд Прі Тбілісі та Гранд Слем Баку з Дзюдо. Це великі світові змагання в яких беруть участь спортсмени з усього світу.

З цьогорічних неспортивних заходів, можна відзначити 26 травня День Незалежності Грузії. Трансляцію із трьох ключових міст, а саме Тбілісі, Батумі і Кутаїсі, забезпечила команда 1+1 медіа. Було задіяно три ПТС і 42 людини. ​

Якщо говорити про Вірменію, то це не перший досвід компанії. Минулого року команда надавала послуги з технічного забезпечення події приуроченої 100-річчю Геноциду вірмен.

Безумовно, нам приємно, що якість нашої роботи була високо оцінена, про що свідчить запрошення на організацію трансляції не менш важливої події, - прокоментував Юрій Калиновський.

Зараз компанія веде переговори з Азербайджаном та Грузією, куди запланований приїзд Папи восени цього року.

Команда 1+1 медіа висвітлювала три найважливіші майданчики під час візиту Папи Римського.

25 червня команда 1+1 медіа забезпечила пряму трансляцію з міста Гюмрі, де Папою Римським і Католикосом Всіх Вірмен була обслужена Свята і Безсмертна Літургія на площі Вардананц.

В той же день ввечері на Площі Республіки в Єревані відбулася екуменічна церемонія і була вознесена молитва в ім'я миру. 26 червня трансляція велася з Першопрестольного святого Ечміадзін.

Більше новин