На Facebook-трансляції Сніданок з 1+1 готували літній салат зі шпинатом і полуничний лимонад

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
На Facebook-трансляції Сніданок з 1+1 готували літній салат зі шпинатом і полуничний лимонад

В гостях Facebook-трансляції Сніданку з 1+1 побували Едуард Насиров та Олександр Попов.

Поділитися:

Сьогодні, 10 червня, відбулася вже друга в Україні онлайн-трансляція телевізійної програми у форматі живого чату в мережі Facebook.

У прямій трансляції на сторінці Сніданок 1+1 відбулася чоловіча зустріч на тему: Чоловічий чат: Чоловіки на ТВ, на кухні, на городі. В гості до ведучого Руслана Сенічкіна завітали блогер, гастро-експерт та автор кулінарного блогу Happyfood Едуард Насиров, а також актор та ведучий Сніданок. Вихідний Олександр Попов.

Гості студії активно спілкувалися, жартували, готували та відповідали на запитання активних глядачів чату. Двоє з них отримали подарунки за найкращі запитання – книгу Сніданки в саду з авторським підписом. Без подарунку не пішов зі студії і Едуард – отримав книгу Руслана Сенічкіна з рук автора.

Едуард Насиров радо поділився досвідом ведення кулінарного блогу.

В рецептах, які публікуються на блозі, я часто прив’язуюсь до сезону, тому продукти використовую відповідні. А ще черпаю інформацію з сучасних, радянських та закордонних кулінарних книг.

Лимонад із полуниці: простий і корисний рецептВідомий блогер у прямому ефірі приготував легкий сезонний салат з нектаринами та шпинатом, а також прохолодний полуничний лимонад.

Під кінець дійства, до розмови приєдналася ведуча програми Сніданок.Вихідній Валентина Хамайко.

Як з’ясувалося під час трансляції, гості ефіру знайомі близько двох років, тому Олександр навіть має у своєму кулінарному арсеналі рецепти з блогу Едуарда. Одним з них є смачний брауні.

Це уже друга трансляція у такому форматі, який планує стати традицією кожної п’ятниці. Нагадаємо, що у п'ятницю, третього червня, відбувся телевізійний дебют ранкової програми Сніданок з 1+1 в мережі Інтернет. Вперше за всю історію українського медіа простору телевізійна програма транслювалась у форматі чату на сторінці у Facebook.

Зустріч відбулася із ведучим Русланом Сенічкіним та автором рубрики Зелена ділянка Наталією Підлісною на тему Літо-2016: тренди у садівництві та на кухні. Ведучою першого онлайн-ефіру була Валентина Хамайко.

Новини по темі