1+1 медіа забезпечила трансляцію приїзду Папи Римського до Вірменії

Папа Римський Франциск у Вірменії: 1+1 медіа забезпечила трансляцію урочистостей

Команда холдингу здійснила технічне забезпечення прямої трансляції приїзду Папи Римського Франциска та усіх урочистостей протягом його візиту.

Поділитися:

Команда операторів, режисерів та продюсерів, що забезпечила трансляцію дводенних заходів, складалася з 65 спеціалістів. Окрім того, 1+1 медіа направила до Вірменії необіхні для виконання робіт дві ПТС та комплект техніки.

1+1 медіа має великий досвід роботи із забезпечення трансляцій різної складності та різного характеру як для себе, так і для зовнішніх замовників, - розповідає Юрій Калиновський, операційний менеджер з виробництва 1+1 медіа.

У цьому році 1+1 медіа вже встигла реалізувати декілька проектів для зовнішніх ринків, таких як Гранд Прі Тбілісі та Гранд Слем Баку з Дзюдо. Це великі світові змагання в яких беруть участь спортсмени з усього світу.

З цьогорічних неспортивних заходів, можна відзначити 26 травня День Незалежності Грузії. Трансляцію із трьох ключових міст, а саме Тбілісі, Батумі і Кутаїсі, забезпечила команда 1+1 медіа. Було задіяно три ПТС і 42 людини. ​

Якщо говорити про Вірменію, то це не перший досвід компанії. Минулого року команда надавала послуги з технічного забезпечення події приуроченої 100-річчю Геноциду вірмен.

Безумовно, нам приємно, що якість нашої роботи була високо оцінена, про що свідчить запрошення на організацію трансляції не менш важливої події, - прокоментував Юрій Калиновський.

Дмитро Комаров та Анатолій Анатоліч – гості завтрашньої онлайн-трансляції «Сніданку з 1+1» на FacebookЗараз компанія веде переговори з Азербайджаном та Грузією, куди запланований приїзд Папи восени цього року.

Команда 1+1 медіа висвітлювала три найважливіші майданчики під час візиту Папи Римського.

25 червня команда 1+1 медіа забезпечила пряму трансляцію з міста Гюмрі, де Папою Римським і Католикосом Всіх Вірмен була обслужена Свята і Безсмертна Літургія на площі Вардананц.

В той же день ввечері на Площі Республіки в Єревані відбулася екуменічна церемонія і була вознесена молитва в ім'я миру. 26 червня трансляція велася з Першопрестольного святого Ечміадзін.

Новини по темі