46-річна Ванесса Параді в купальнику прикрасила обкладинку відомого глянцю

Відома французька акторка з'явилася у травневому номері українського Harper's Bazaar.

Український журнал Harper's Bazaar презентував новий травневий номер із видатною французькою акторкою Ванессою Параді на обкладинці. 46-річна актриса позує у чорно-білому купальнику Chanel і вражає підтягнутою фігурою. Акторка також знялась у вишуканій фотосесії для глянцю, а в ексклюзивному інтерв'ю розповіла про любов до музики, кіно, стиль парижанок і ставлення до Києва. Гортайте галерею із фотосесією зірки!

Фото: harpersbazaar.com.ua

Ванесса розповіла, як відбувалося створення пісні «Київ»:

«Київ» народився в Парижі. Цю пісню створила не я. Автор слів і музики - Самюель Беншетрі (прим. ред. - чоловік Ванесси Параді). Він написав її в Парижі, коли я була в Києві на зйомках фільму «Іній» Шарунаса Бартаса. Я дуже люблю цю пісню - вона така красива! Це історія про закоханих в розлуці, які сумують один за одним. Коли дві люблячі людини не разом, вони страждають. Розповісти таку історію кохання в країні, яка страшенно страждає, - чиста поезія. Я вперше відвідала Київ, та й Україну взагалі. До Києва я приїжджала двічі. Вдруге зйомки проходили за триста кілометрів від лінії фронту. Це було через два роки після революції. Я говорила про події, що трапилися, із Шарунасом, який в ті дні розмістив на площі вебкамеру. Він розповів мені про все, що сталося. Два роки по тому, хоча рана ще не зажила, площу вже реконструювали. Наша знімальна команда опинилася в місці, де залишилося багато фантомів. Багато несправедливості. Багато страждання».

Акторка також розповіла, за що любить кіно та як ставиться до робіт литовського режисера й сценариста Шарунаса Бартаса.

«Картини Бартаса показують правду, але в той же час вони дуже поетичні. Кіно існує для того, щоб привнести в наше життя цю поезію. В іншому випадку ми б просто дивилися новини. Кіно робить людей більш відкритими, змушує їх думати, розвиватися, створювати».

Повне інтерв'ю читайте у травневому номері Harper's Bazaar.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька співачка Ванесса Параді присвятила пісню Києву та зняла кліп в українській столиці

Більше новин