5 сумок, які стануть хітами цієї осені

Трендовий аксесуар, без якого не обійтися золотої пори.

Новий осінній сезон уже на порозі. Модниці активно надихаються найгучнішими тенденціями для створення оригінальних образів. Ми теж не стоїмо осторонь й аналізуємо останні примхи моди. Ти вже встигла дізнатися про головні тренди, принти та відтінки сезону. Тож настав час обрати наймодніші моделі сумок. А їх, як відомо, забагато не буває!

Мікрощастя

Мініатюрні моделі сумок не втрачають своєї актуальності й залишаються одними з найпопулярніших у холодному сезоні. Тепер вони стануть цікавим доповненням пальта, об’ємного светра та брючного костюма. 

Бренд Jacquemus, мікросумки якого є у кожного модного інфлуенсера, вже встиг прикрасити цим аксесуаром своїх моделей. Хапай стильні ідеї! 

Фото: @jacquemus

Кроко

Анімалістичний принт не збирається поступатися місцем на модному олімпі. Хоча заміна банальному леопарду та яскравому звіриному принту все ж знайшлась. Восени 2019-го красуні шаленітимуть від шкіри крокодила у всіх можливих відтінках. До речі, «хижі» сумки ненав’язливих кольорів стануть ідеальним доповненням офісного луку. 

Фото: @ferragamo

Приємний дотик 

Цього сезону дизайнери вирішили задуматися не тільки про красу, практичність й оригінальність сумок, а й тактильні відчуття. Модні новинки неймовірно приємні на дотик, адже для пошиття використано такі матеріали, як шерть або хутро. 

До того ж у тренді «плюшеві» сумки різноманітних форм та розміру. Це може бути і стримана модель з овечої шерсті, і сумка-шопер із довгим ворсом яскравого кольору. 

Фото: @chanelofficial; @claudialiofficial

Логоманія 

Так, вона досі актуальна, однак цього разу модні гуру радять виражати відданість бренду більш стримано. У цьому випадку діє правило less is more. Тепер буде достатньо мініатюрної монограми або принту з логотипом на сумці. 

Фото: @dolcegabbana; @louisvuitton

Відгуки класики 

Серед великого різноманіття фактур та відтінків варто виділити й класичні моделі сумок. Середні за розміром, стримані за кольоровою гамою та без зайвих прикрас… На такі моделі неодмінно звернуть увагу прихильниці мінімалізму. 

Фото: @scandinavianfashions

Більше модних добірок дивись далі: 

1. 5 трендових речей, які тобі знадобляться цієї осені

2. ТОП-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

3. Із чим носити горох: Модне поєднання для цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин