ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

Модні кольори осені 2019: ТОП-10 неймовірних відтінків
@givenchyofficial

Будеш гарячою, як червоний перець, і ніжною, немов персиковий крем.

Поділитися:

Щосезону Інститут кольору Pantone представляє ТОП-10 наймодніших відтінків, які прикрашають гардероб модниць. Восени 2019-го експерти кольору прагнули об’єднати класичні осінні відтінки з новими насиченими. Дізнайся, якою буде модна палітра цього сезону і натхненно міксуй неперевершені осінні луки. 

Перець чилі

Червоний якнайкраще прикрашає жінку. Він додає нам впевненості у власних силах та переконаннях, допомагає бути сексуальнішою та розкутою. 

Осінь 2019-го, як ніколи раніше, буде червоною, мов іспанський перець чилі. Тому зверни увагу на ефектні комбінезони, ділові брючні костюми та спокусливі сукні цього відтінку. До речі, актуально також комбінувати total red looks. 

Фото: @dolcegabbana

Червоний велосипед 

У новому холодному сезоні ще один відтінок червоного вподобають модниці, які надають перевагу стриманому й елегантному стилю. Глибокий та приємний червоний колір матиме неперевершений вигляд як у створенні монохромних образів, так і в дуеті з іншими кольорами.

Фото: @oscardelarenta

Персиковий крем 

Із цим ніжним відтінком експерти радять бути особливо обережними. Він не пасуватиме володаркам блідої шкіри, а також матиме цікавіший вигляд на контрасті з більш насиченими кольорами, до прикладу, коричневим, марсала, фіолетовим тощо. 

Фото: @redvalentino

Кам’яна дорога

Це колір землі, каміння та скель. Восени 2019-го глибокий темно-коричневий відтінок отримав назву Rocky Road. Універсальний шоколадний відтінок завжди вдало поєднувався з будь-якими іншими кольорами. Але, зважаючи на останні модні покази, найкращими друзями цього відтінку стали жовтий, класичний чорний та молочний. 

Фото: @oscardelarenta

Фруктовий голуб 

Ми вже бачимо твій образ у невимушеній та веселій екошубі незвичного відтінку Fruit Dove! Схоже, ця осінь буде радісною і повною яскравих барв. 

Фото: @greenteanosugar

Темний чеддер

Ще одним антидепресантом в осінню пору для кожної з нас стане відтінок витриманого англійського сиру чеддер. Він благородний та сміливий водночас. Темний чедер на тлі золотої осені зробить тебе королевою street style. 

Фото: @mango

Сіро-блакитний камінь 

Цей колір називають одним із найспокійніших у модній палітрі сезону. Суворий та самодостатній сизо-блакитний ідеально впишеться у твій діловий дресс-код. 

Фото: @ferragamo

Едем

Не зважаючи на те, що восени ліси одягаються у золоті шати, дизайнери вирішили зробити ставку на зелений і все ж залишити у моді відтінок, що дихає красою та свіжістю. Візьми на замітку — темно-смарагдовий відтінок найкраще сполучається з базовими чорним та білим кольорами. 

Фото: @givenchyofficial

Вечірнє небо 

Шовк або атлас відтінку нічного неба... Що може бути сексуальнішим? Ти не прогадаєш, якщо приміряєш темно-синій костюм в офісному стилі або ж розкішну сукню для світського заходу.

Фото: gettyimages.com

Горлиця 

Цей світло-сірий відтінок стане базою твого осіннього гардеробу. Він займає другу позицію у створенні луку, акцентуючи увагу на головному кольорі. Найактуальнішими супутниками цього відтінку стали світло-коричневий, пудровий, білий та чорний кольори. 

Фото: @armani

Більше новин на тему моди читай на 1plus1.ua:

1. ТОП-5 модних міфів, у які варто перестати вірити

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. Ікона стилю Вікторія Бекхем доводить, що хижий принт буде в тренді восени 2019

4. ТОП-10 трендів цієї осені, про які ти повинна знати

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі