ТОП-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

Модні образи в жовто-блакитних тонах: Топ-5 ідей | Мода | 1+1
reserved.com

Тобі сподобається.

Поділитися:

Контрастні жовтий і блакитний кольори можуть бути не лише окремими акцентами в базових образах, а й цілком гармонійно поєднуватися між собою. Комбінацію цих відтінків ми щодня бачимо у небі, тому вона природна і приємна оку. А в майбутньому сезоні — ще й ультрамодна.

Натхненні сонцем, морем, золотом (і хто знає, чим ще?), дизайнери зі світовими іменами представили жовто-блакитні образи в своїх осінніх колекціях.

Якщо ти поки сумніваєшся, чи купувати ультрамаринове пальто з лимонним коміром, для початку спробуй з'єднати ці відтінки в межах повсякденного комплекту. Тим паче, в серпні й привід відповідний знайдеться — День незалежності України. Чим не святкове вбрання?

АКСЕСУАРИ

Безпечний спосіб знайти спільну мову з незвичайним поєднанням кольорів — дозовано додати контрастний відтінок у монолук. Доповни життєрадісну жовту сукню блакитними прикрасами, взуттям, сумочкою, ременем або окулярами. Можна навіть декількома однотонними аксесуарами відразу. Строката деталь на контрастному тлі матиме набагато крутіший вигляд, аніж із нейтральною базою.

@camilacoelho

@handinfire

@emilisindlev

ДЕНІМ + ЖОВТИЙ

Блакитні брюки або спідниця знайдуться не в кожному гардеробі, але джинси — стовідсотково є в усїх. Сюди ж варто віднести й інші речі з деніму, які складуть гармонійний тандем із жовтим — куртки, сорочки та комбінезони. Ще один хороший спосіб розкуштувати мікс двох кольорів.

@fashionweek

@carodaur

@thora_valdimars

ВЕРХ І НИЗ

Якщо образ із джинсами ти вже вподобала, переходь на наступний рівень. Саме час розжитися шовковою блакитною спідницею, шкіряними брюками та іншими елементами одягу з цікавих матеріалів. Тканини з вираженою текстурою підвищать «трендовість» навіть найлаконічнішого вбрання.

@carodaur

ПРИНТИ

Варіант для найсміливіших (і наймодніших). Якщо змішувати несхожі насичені кольори для тебе взагалі не проблема, додай яскравості за допомогою малюнка. Мова не тільки про принти, які об'єднують в собі два кольори, але й про ті, що доповнюють кожен із них окремо. Це може бути і щось класичне (клітинка, смужка, горох), і доволі оригінальне (квіти, леопард, складні малюнки).

@marianne_theodorsen

@fashionweek

@stylesightspotlight

@sandrasemburg

ІНШІ КОЛЬОРИ

Пара синього і жовтого цілком здатна потоваришувати з іншими відтінками. Як із базовими, так і з контрастними. Краще обирати «сусідів» — помаранчевий, який іде одразу за жовтим, і зелений, що чудово почувається в компанії блакитного.

@tesshell

@marianne_theodorsen

@thestreetpie

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про моду: 

1. ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

2. ТОП-10 трендів цієї осені, про які ти повинна знати

3. ТОП-5 модних міфів, у які варто перестати вірити

4. 5 трендових речей, які тобі знадобляться цієї осені

5. Із чим носити горох: Модне поєднання для цієї осені

Новини по темі