Як молодята: Чоловік Лілії Ребрик тане в її обіймах

Скільки ніжності!

Телеведуча, акторка серіалу «Великі Вуйки» Лілія Ребрик не боїться розповідати про особисте життя. Вона охоче публікує теплі світлини з дітьми та чоловіком на сторінці в Instagram та не соромиться зізнаватися у своїх почуттях. 

Так, зірка поділилася милим фото із чоловіком, хореографом «Танців з зірками» Андрієм Диким та зворушливо привітала його з днем народження. На знімку подружжя позує у міцних обіймах одне одного. Вони випромінюють неймовірне щастя, а їх широкі усмішки – яскраве цьому підтвердження. 

Фото: instagram/liliia.rebrik

Під фотографією ведуча вкотре зізналася чоловікові у безмежному коханні та додала:

Все, що відчуваю – скажу в твоїх обіймах. Слів точно не вистачить. 

Зірки разом уже вісім років, а їхні почуття з кожним роком лише міцнішають. Попри щільні графіки вони завжди знаходять час, аби провести його удвох, а також величезну увагу приділяють вихованню двох чудових доньок – Діани та Поліни. 

Фото: instagram/liliia.rebrik

До слова, в Instagram Лілії часто з'являються відео запальних танців зіркового подружжя. Нещодавно вони . Можливо, саме танці додають вогню у їхні стосунки. І це не дивно, адже кохання пари взяло початок на танцювальному шоу. Тоді вони вражали спільними постановками на паркеті, а тепер разом рухаються по життю.

Дивись відео і дізнавайся подробиці сімейного життя Лілії: 

Loading...

Читай також інші новини про телеведучу: 

1. 

2. 

3. 

Більше новин