Михайло Поплавський зіграє у комедії «Великі Вуйки»

Михайло Поплавський зіграє у комедії Великі Вуйки | Український серіал | 1+1

Ректор отримав роль міністра інфраструктури.

Поділитися:

У серіалі «Великі Вуйки», який є продовженням популярного серіалу «Останній москаль», улюблені герої Іван Петрук, кум Бодя, Штефко та голова села Василь Микитюк опиняться у нових обставинах — гуцули їдуть до столиці домагатися будівництва дороги до рідного села у самого Міністра інфраструктура України. Його і зіграє ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавский.

«Серіал «Останній москаль» — комедія зі своєю атмосферою, перегляд якої завжди дарував мені позитивні емоції. Тому коли креативний продюсер Юра Горбунов запропонував мені роль міністра у новому серіалі «Великі Вуйки», я одразу погодився. Це весела історія про українські реалії. Мій персонаж є збірним образом наших чиновників, тому глядачам він здасться дуже зрозумілим та впізнаваним. Крім того, участь у «Великих Вуйках» для мене означає підтримку українського кіно. Впевнений, що воно може та має бути успішним і популярним», — коментує Михайло Поплавський. 

Роль міністра для Михайла Поплавського стане дебютом у комедійному жанрі. До цього відомий артист вже брав участь у зйомках фільму «Чорна рада», де зіграв головного писаря.

Колегами за знімальним майданчиком Михайла Поплавського є вже відомі глядачам «вуйки» у виконанні Юрія Горбунова, Володимира Горянського, Назара Задніпровського та Володимира Ніколаєнко. Крім того, нові ролі у серіалі отримали Артур Логай, Анна Кошмал, Арам Арзуманян та Інна Приходько.

У «зірковий» акторський склад серіалу крім Михайла Поплавського також потрапили Надія Мейхер та Ігор Ласточкін. Продюсери обіцяють, що глядача чекають й інші сюрпризи у серіалі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Надія Мейхер і Юрій Горбунов зіграють закоханих у комедійному серіалі «Великі Вуйки»

Нагадаємо, за сюжетом комедії, вперше в історії Великих Вуйок влада виділила кошти на будівництво дороги до села. Але через корумпованого чиновника право на будівництво віддають селу-конкуренту — Малим Вуйкам. Сільський голова Микитюк вирішує зібрати делегацію та поїхати «добиватися правди» до самої столиці. Виробництвом серіалу займається «1+1 Продакшн». Продюсери стрічки: Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Юрій Горбунов, Христина Шкабар. Авторами сценарію комедії «Великі Вуйки» став Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк, які створювали й оригінальну історію.

Анонс серіалу дивись у відео: 

Читай інші новини про серіал "Великі Вуйки":

1. Юрій Горбунов заінтригував появою нових акторів у серіалі Великі Вуйки

2. Зірка фільму Скажене весілля поголив голову заради ролі у Великих Вуйках

3. Жителі Великих Вуйок вирушають приборкати велике місто

Новини по темі