Як приготувати смачну піцу без тіста

Руслан Сенічкін розповів, як приготувати піцу з овочами.

Руслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування здорового фаст-фуду – піци без тіста на основі капусти. 

ПІЦА З КАПУСТИ – ІНГРЕДІЄНТИ

Капуста – 2 шт.

Шинка – 75 г.

Сир – 100 г.

Мікс овочів – 100 г.

Зелень та спеції за смаком

ЗАЛИВКА ДЛЯ ПІЦИ – ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця – 2 шт.

Молоко – 500 мл.

Борошно – 500 г.

Крохмал – 1 ч.л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАЛИВКУ ДЛЯ ПІЦИ

  1. Збийте вінчиком у мисці яйця, молоко, борошно, крохмал. Збивайте до зникнення грудочок.

Якщо ви не хочете використовувати борошно для заливки, ви можете замінити його жирною сметаною, – зауважив Руслан Сенічкін.

ЯК ПРИГОТУВАТИ КАПУСТЯНУ ПІЦУ

1. Поріжте головку капусти на великі круги товщиною у 6 см. Викладіть капусту на пергамент дека.

Я рекомендую обирати савойську, пекінську або молоду капусту. Листя у цієї капусти тонке та пористе, на відміну від старої та синьої капусти, – радить Руслан Сенічкін.

2. Полийте капусту, приготовленою заливкою.

Така заливка зробить капусту більш щільною і м'якою. Після термічної обробки основа не буде розпадатися, – поділився кухар.

3. Посипте міні-піци шматочками шинки, додайте мікс овочів та тертий сир.

4. Поставте піцу запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25хв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів харчування з найбільшим терміном придатності.

Ця страва буде до вподоби прихильникам здорового способу життя та людям, що стежать за своєю фігурою.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.