Які хвороби допоможе вилікувати регулярний секс

За що можна подякувати сексу.

Люди, які регулярно займаються коханням, більш життєрадісні, мають гарний вигляд та попереджають проблеми зі здоров'ям. Ось тому докази..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довіритись новому партнеру або ще один шанс на щастя

Секс допомагає вийти з депресивного стану. Під час статевого акту відбувається викид у кров гормону радості, при цьому знижується рівень гормону стресу. Тож підхоплюйте хвилю щастя!

Фото: @philchester

Секс захищає від інфекційних захворювань. У людей, які кохаються хоча б двічі на тиждень, кількість антитіл під назвою Імуноглобулін А на третину вища, ніж у тих, хто займається ним рідше. Ці антитіла зміцнюють імунну систему.

Секс — чудова профілактика інфарктів. Статевий акт знижує рівень холестерину в крові та стимулює кровообіг в судинах серця.

Фото: @heimlicher.official

Секс проганяє мігрені. Річ у тому, що статеві акт зменшує напруження, яке може бути причиною головного болю. До того ж кортикостероїди та ендорфіни є природними знеболювальними, які виробляються під час оргазму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не відкладати щастя на потім

Фото: @nicoleashley

Секс — спорт, що дарує задоволення. Кохаючись, ми спалюємо калорії та тренуємо свої м’язи. Тож регулярне займання сексом допоможе тримати тіло підтягнутим і красивим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можливо побудувати родину лише на пристрасті

Більше новин