Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного, домашнього й корисного — рятують рецепти «з нічого». Саме таким і є рецепт бананових оладок від Ганни Фесенко. Вона — блогерка з авторськими рецептами, а також мама.
Бананові оладки без цукру — це не просто сніданок чи перекус, а справжній порятунок для зайнятих батьків і чудовий варіант для дітей. А головне — всі інгредієнти точно знайдуться у вас на кухні.
Інгредієнти
Спосіб приготування
► Банан перетворіть на пюре. Чим більш стиглий банан — тим солодші будуть оладки й без жодного цукру. Розімніть його виделкою або збийте блендером.
► Додайте яйце та молоко. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
► Поступово всипайте борошно з розпушувачем. Суміш має стати густішою, але не занадто. Якщо вона рідкувата — додайте ще трохи борошна. Якщо занадто густа — трохи молока.
► За бажанням додайте дрібку кориці або ванілі. Вони додадуть аромату й зроблять смак ще ніжнішим.
► Розігрійте сковорідку. Якщо у вас антипригарна — олія не потрібна. Інакше додайте трохи нейтральної олії, щоби нічого не прилипло.
► Викладайте тісто ложкою на сковорідку. Смажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Це займе приблизно 1 хвилину з кожного боку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смак літа: Валентина Хамайко поділилася рецептом заливного пирога з абрикосами