Бананові оладки без цукру: рецепт від фудблогерки, який ви захочете готувати щодня

Українська блогерка з Херсона Анна Фесенко поділилася рецептом бананових оладок без цукру — ароматних і неймовірно простих у приготуванні.

Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного, домашнього й корисного — рятують рецепти «з нічого». Саме таким і є рецепт бананових оладок від Ганни Фесенко. Вона — блогерка з авторськими рецептами, а також мама.

Бананові оладки без цукру — це не просто сніданок чи перекус, а справжній порятунок для зайнятих батьків і чудовий варіант для дітей. А головне — всі інгредієнти точно знайдуться у вас на кухні.

fes_anna_/Instagram

Рецепт бананових оладок

Інгредієнти

  • 1 стиглий банан
  • 1 яйце
  • 50 мл молока
  • 2–3 ст. л. борошна
  • дрібка розпушувача
  • дрібка кориці або ванілі — за бажанням
  • олія для смаження (за потреби)

Спосіб приготування

► Банан перетворіть на пюре. Чим більш стиглий банан — тим солодші будуть оладки й без жодного цукру. Розімніть його виделкою або збийте блендером.

► Додайте яйце та молоко. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

► Поступово всипайте борошно з розпушувачем. Суміш має стати густішою, але не занадто. Якщо вона рідкувата — додайте ще трохи борошна. Якщо занадто густа — трохи молока.

► За бажанням додайте дрібку кориці або ванілі. Вони додадуть аромату й зроблять смак ще ніжнішим.

► Розігрійте сковорідку. Якщо у вас антипригарна — олія не потрібна. Інакше додайте трохи нейтральної олії, щоби нічого не прилипло.

► Викладайте тісто ложкою на сковорідку. Смажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки. Це займе приблизно 1 хвилину з кожного боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смак літа: Валентина Хамайко поділилася рецептом заливного пирога з абрикосами

Останні новини