Богдан Ступка у програмі tkachenko.ua: На сцені у мене тиск 240 на 140

11 липня гостем програми tkachenko.ua буде Богдан Сільвестрович Ступка

11 липня гостем програми tkachenko.ua буде Богдан Сільвестрович Ступка. Легендарний український актор театру та кіно, народний артист СРСР, колишній міністр культури і мистецтв. Олександр Ткаченко зустрівся з Богданом Ступкою у театрі імені І.Франка.

Богдан Сільвестрович уже 33 роки працює у театрі Франка, хвилюється перед кожним виходом на сцену та переживає кожну роль так, що артеріальний тиск у нього підвищується до кризової відмітки. "Був такий експеримент – одразу після вистави мені міряли тиск, він був 240 на 140. Лікарі не могли повірити у це", - розповів актор. "Але після спектаклю роль з себе треба "зривати" - можна занадто сильно із нею зжитися та загубити себе".

Театр Франка Богдан Ступка називає своїм домом – навіть коли він не грає сам, все одно приходить на спектаклі та спостерігає за публікою. "Коли скучно – вони починають грати в свої мобільні", - розповідає актор.

Богдан Ступка також розповів Олександру Ткаченко, що добре ставиться до акторських романів, показав свій кабінет та гримерки, поділився думками про майбутні ролі. Відверта розмова Олександра Ткаченко з Богданом Сільвестровичем Ступкою – 11 липня о 23.05 на каналі "1+1".

Більше новин