Дакота Джонсон вподобала ідеальне різдвяне вбрання (фото)

Напрочуд атмосферний образ.

Днями голлівудська акторка Дакота Джонсон стала гостею чергового випуску надпопулярної американської передачі The Ellen Show. Переоцінити таку нагоду неможливо, адже ведуча шоу Еллен Дедженерес – одна з найвпливовіших зірок сучасності. Тож кожен запрошений прагне справити на неї та глядачів шоу якомога краще враження.

Так, зірка «50 відтінків сірого» цілком впоралася з цим завданням – до студії вона завітала у напрочуд стильному вбранні. Ба більше, її лук може стати джерелом натхнення для тих, хто саме обирає ідеальний образ на свята.

Фото: Кадр із передачі The Ellen Show

Дакота обрала для себе чорний твідовий костюм у червону клітинку від бренду Alessandra Rich і доповнила його витонченими босоніжками на високих підборах. Додала образу романтики проста та водночас елегантна укладка морські хвилі.

Образ красуні навіював думки про Різдво, тож акторка гармонійно «влилася» у святкову атмосферу, що панувала в студії Еллен.

І справді, вбрання у такому стилі буде чудовим вибором на зимові свята, адже костюм вдало поєднує різдвяні мотиви з елегантним кроєм.

Фото: Alessandra Rich   

Нагадаємо, нещодавно український дизайнер Андре Тан у Парижі представив свою колекцію вечірніх суконь. Тож, якщо ти в пошуках ідей для свого новорічного образу, обов’язково переглянь це відео:

Loading...

Більше розкішних зіркових образів знайдеш за посиланням:

1. 

2. 

3. 

4. 

Більше новин