Дакота Джонсон вподобала ідеальне різдвяне вбрання (фото)

Дакота Джонсон вподобала ідеальне різдвяне вбрання (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Напрочуд атмосферний образ.

Поділитися:

Днями голлівудська акторка Дакота Джонсон стала гостею чергового випуску надпопулярної американської передачі The Ellen Show. Переоцінити таку нагоду неможливо, адже ведуча шоу Еллен Дедженерес – одна з найвпливовіших зірок сучасності. Тож кожен запрошений прагне справити на неї та глядачів шоу якомога краще враження.

Так, зірка «50 відтінків сірого» цілком впоралася з цим завданням – до студії вона завітала у напрочуд стильному вбранні. Ба більше, її лук може стати джерелом натхнення для тих, хто саме обирає ідеальний образ на свята.

Фото: Кадр із передачі The Ellen Show

Дакота обрала для себе чорний твідовий костюм у червону клітинку від бренду Alessandra Rich і доповнила його витонченими босоніжками на високих підборах. Додала образу романтики проста та водночас елегантна укладка морські хвилі.

Образ красуні навіював думки про Різдво, тож акторка гармонійно «влилася» у святкову атмосферу, що панувала в студії Еллен.

І справді, вбрання у такому стилі буде чудовим вибором на зимові свята, адже костюм вдало поєднує різдвяні мотиви з елегантним кроєм.

Фото: Alessandra Rich   

Нагадаємо, нещодавно український дизайнер Андре Тан у Парижі представив свою колекцію вечірніх суконь. Тож, якщо ти в пошуках ідей для свого новорічного образу, обов’язково переглянь це відео:

Більше розкішних зіркових образів знайдеш за посиланням:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі