День вегана: 5 зірок, які відмовились від їжі тваринного походження

Дізнайся, кого прозвали «найвеганішим веганом».

Близько мільярда людей на Землі дотримуються вегетаріанства. Це означає, що кожна сьома людина на планеті не вживає м’яса. Та все більшої популярності набирає ще суворіша його форма – веганство. Ті, хто вирішив стати веганом, відмовляються від будь-якої їжі тваринного походження – молока, яєць, морепродуктів та меду, а також уникають шкіряного одягу й косметики та побутової хімії, що тестуються на тваринах.

Веганами стають з різних причин: чи то з етичних міркувань, чи за станом здоров’я. Та один факт залишається однозначним: веганство – надпопулярний тренд нашого часу. Він поширився настільки, що 1 листопада почали відзначати Міжнародний день вегана. У це свято пропонуємо дізнатися, хто з відомих нам зірок не визнає продукти тваринного походження.

Аріана Ґранде

Фото: Getty Images

Співачка зізнається, що її веганство почалося із любові до тварин.

«Я люблю тварин більше, ніж багатьох людей, і це не жарт. Також я вірю, що варто дотримуватися повноцінної рослинної дієти – вона подовжить життя та зробить тебе щасливою людиною», – поділилась Аріана з виданням Mirror UK.

Мадонна

Фото: Getty Images

61-річна поп-діва відома не лише творчими здобутками. Її стиль життя для багатьох може здатися пекельним: у Мадонни ні дня не минає без виснажливих тренувань та суворої макробіотичної дієти. Виданню The Cut зірка розповіла, що не вживає м’ясо, яйця, молочні продукти й навіть пшеницю.

Наталі Портман

Фото: Getty Images

Глянцю Harper's Bazaar голлівудська акторка зізнавалась, що суворо дотримується веганської дієти. Її день починається з вівсянки або ж тоста з авокадо, а додатково зірка приймає вітаміни групи В.

«Раз на місяць я роблю щеплення вітаміну В12 – це єдине, що організм не отримує від веганства», – поділилася Наталі.

Майлі Сайрус

Фото: Getty Images

Скандальна співачка, чиє особисте життя нині обговорює вся мережа, дуже любить тварин і пропагує веганство на своїй Instagram-сторінці. Навіть всесвітня організація PETA, що веде боротьбу за етичне ставлення до тварин, назвала Майлі «найвеганішим веганом»!

Анна Кошмал

Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Щодо вітчизняних зірок відомо, що акторка серіалу «Великі Вуйки» Анна Кошмал – завзятий веган і не вживає жодного тваринного білка. Вона зізнається, що мети схуднути не мала, а рішення стати веганом прийшло саме собою. І навіть під час вагітності Анна не припинила дотримуватися веганства.

«Усі близькі мене підтримують. Є дуже багато обґрунтованих даних про веганство, тож важливо просто дізнатися більше інформації», – розповіла зірка.

Більше про веганство дізнавайся з відео:

Loading...

Найцікавіші зіркові добірки:

1. Хто зі знаменитостей досі живе під маминим крилом

2. Українські зірки, яких заскочили в однакових вбраннях

3. Українські зірки показали, як насолоджуються осінню

4. Українські Мони Лізи: Зірки, в усмішку яких легко закохатися

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин