День вегана: 5 зірок, які відмовились від їжі тваринного походження

День вегана: 5 зірок, які відмовились від їжі тваринного походження | 1+1
Фото: facebook/koshmalofficial

Дізнайся, кого прозвали «найвеганішим веганом».

Поділитися:

Близько мільярда людей на Землі дотримуються вегетаріанства. Це означає, що кожна сьома людина на планеті не вживає м’яса. Та все більшої популярності набирає ще суворіша його форма – веганство. Ті, хто вирішив стати веганом, відмовляються від будь-якої їжі тваринного походження – молока, яєць, морепродуктів та меду, а також уникають шкіряного одягу й косметики та побутової хімії, що тестуються на тваринах.

Веганами стають з різних причин: чи то з етичних міркувань, чи за станом здоров’я. Та один факт залишається однозначним: веганство – надпопулярний тренд нашого часу. Він поширився настільки, що 1 листопада почали відзначати Міжнародний день вегана. У це свято пропонуємо дізнатися, хто з відомих нам зірок не визнає продукти тваринного походження.

Аріана Ґранде

Фото: Getty Images

Співачка зізнається, що її веганство почалося із любові до тварин.

«Я люблю тварин більше, ніж багатьох людей, і це не жарт. Також я вірю, що варто дотримуватися повноцінної рослинної дієти – вона подовжить життя та зробить тебе щасливою людиною», – поділилась Аріана з виданням Mirror UK.

Мадонна

Фото: Getty Images

61-річна поп-діва відома не лише творчими здобутками. Її стиль життя для багатьох може здатися пекельним: у Мадонни ні дня не минає без виснажливих тренувань та суворої макробіотичної дієти. Виданню The Cut зірка розповіла, що не вживає м’ясо, яйця, молочні продукти й навіть пшеницю.

Наталі Портман

Фото: Getty Images

Глянцю Harper's Bazaar голлівудська акторка зізнавалась, що суворо дотримується веганської дієти. Її день починається з вівсянки або ж тоста з авокадо, а додатково зірка приймає вітаміни групи В.

«Раз на місяць я роблю щеплення вітаміну В12 – це єдине, що організм не отримує від веганства», – поділилася Наталі.

Майлі Сайрус

Фото: Getty Images

Скандальна співачка, чиє особисте життя нині обговорює вся мережа, дуже любить тварин і пропагує веганство на своїй Instagram-сторінці. Навіть всесвітня організація PETA, що веде боротьбу за етичне ставлення до тварин, назвала Майлі «найвеганішим веганом»!

Анна Кошмал

Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Щодо вітчизняних зірок відомо, що акторка серіалу «Великі Вуйки» Анна Кошмал – завзятий веган і не вживає жодного тваринного білка. Вона зізнається, що мети схуднути не мала, а рішення стати веганом прийшло саме собою. І навіть під час вагітності Анна не припинила дотримуватися веганства.

«Усі близькі мене підтримують. Є дуже багато обґрунтованих даних про веганство, тож важливо просто дізнатися більше інформації», – розповіла зірка.

Більше про веганство дізнавайся з відео:

Найцікавіші зіркові добірки:

1. Хто зі знаменитостей досі живе під маминим крилом

2. Українські зірки, яких заскочили в однакових вбраннях

3. Українські зірки показали, як насолоджуються осінню

4. Українські Мони Лізи: Зірки, в усмішку яких легко закохатися

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі